Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Czy jest już znana data premiery kolejnego sezonu? :) znalazłem tylko, ze w lutym 2018.

Leciał w TVN, leci w Polsacie. Dlaczego?

Szukam seriali z zakończeniem, które jest logiczne w ramach tej opowieści, ale jest totalnie zaskakujące i nie jest kolejnym "wszystko się udało i żyli długo i szczęśliwie" tylko będzie to coś innego, ale mającego sens.

Chodzi o serial, gdzie będzie dużo relacji między postaciami i gdzie będą żeńskie postaci.

Nie...

więcej

czy to taki odpowiednik Arrow? tylko że facet nie ma łuku? krwawo tam jest przynajmniej trochę? bo sam nie wiem czy sprawdzić...

Detektyw/psycholog majacy przeczucia, czarne włosy. Nie Monk i nie Mentalista i nie Wzór. Uczulenia na Karmin,zamrazanie mozgow. Ktos kojarzy?

Przyznam, że sporo jest seriali rysunkowych... Każdy może znależć coś dla siebie i ciężko mi wybrać jeden, który uważam za najciekawszy jednak postarałam sie uporządkować te najulubieńsze w kolejności. A więc mimo sporej konkurencji i walki łeb w łeb;) pierwsze miejsce zajęła:

1. Myszka Mickey, Kaczor Donald i Pluto...

więcej

Kiedyś oglądałam chyba komedię romantyczną. Pierwsza scena była chyba w akademiku, dziewczyna mówi chłopakowi, że chce zrobić sobie przerwę w związku. Pamiętam, że chłopak zawsze pomagał jej zapinać/rozpinać suwak od sukienki na plecach. Po jakimś czasie spotykają się, dziewczyna chce do niego wrócić, ale okazuje się,...

więcej

Jak to jest, że sceny fabularne u Wołoszańskiego są dobrze zagrane, wyreżyserowane, nieraz wręcz mrożą krew w żyłach, a polskie seriale są takie miałkie, gdzie rozmowa na 15 sekund zabiera 2 minuty, wszystko jest bardzo statyczne, a aktorzy jakby byli na planie za karę?

I to dosłownie malutkim. Jego rodzina była normalnych rozmiarów, była mama, tata i niemowlę. A główny bohater był wielkości dłoni (taki wzrost). Na pewno miał czarne włosy. Kojarzy mi się, że miał na imię Josh. Wydawało mi się też, że w tytule było coś określeniem jego wzrostu.

Cześć, od jakiegoś czasu poszukuję serii wyświetlanej na TVP1 pod koniec lat 90 lub wczesnych 2000, była to seria dotycząca problemów społecznych. Wydaje mi się, że autorami odcinków byli młodzi twórcy (każdy dotyczył innego tematu i trwał ok. 1h). Jedyne co pamiętam to, że bohaterką jednego z odcinków była młoda...