Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy możecie polecić dobre seriale, w których każdy odcinek, ewentualnie sezon, jest zamkniętą całością?

Czesc Wam.

Szukam filmu z polskim aktorem plywajacym po morzu na statku przecjowujacego dziewczyne w swojej kabinie bez wiedzy zalogi. Nie pamoetam tytulu niestety. Film zagraniczny.

Hej, ostatnio przypomniał mi się jeden odcinek serialu, który leciał jakieś ~15 lat temu w telewizji polskiej. Otóż odcinek opowiadał o tym jak rodzina przyjęła pod swój dach robota do pomocy. Po jakimś czasie, ze względu na to, że robot zaczął przejmować rolę głowy rodziny, ojciec postanowił się go pozbyć. Było to...

Cześć!
Jak praktycznie po każdym dobrym serialu, mam niedosyt i szukam jakiś alternatyw.
Zaraz odpalam ostatni odcinek DARK i szukam czegoś równie zaskakującego :)
Po ciężkim dniu w pracy, fajnie przed snem obejrzeć 1-2 odcinki, ale nie mam pomysłu na kolejny serial.
Najlepiej bez przesadnej nagości, agresji......

Wystartował kanał Epic Drama - ktoś już coś oglądał na nim? Jakieś ciekawe pozycje? Bardziej serialowy czy filmowy?

Bardzo dawno widziałam w telewizji, pamietam, że młoda dziewczyna pokłóciła się z mamą i ją zabiła (działo się to w kuchni). Później trafiła do poprawczaka. Wydaje mi się ale nie jestem pewna, że było to we Francji. Z góry dziękuje za pomoc :)

U mnie to :Vikings,GoT,The crown,Dexter,Nocny Recepcjonista,Breaking Bad
Jeszcze nigdy nie wysłuchałam do końca czołówki z Orange is the new black,zawsze przewijam :D

Hej, Szukam już długo serialu o czarnej policjantce i facecie co przeniósł się w czasie z czasów rewolucji amerykańskiej do dzisiejszych czasów i razem rozwiązują zagadki i walczą z demonami w dzisiejszych czasach. 1 odcinek 1 sezonu zaczynał się w trakcie bitwy z Anglikami w lesie gdzie go zabili i jakoś się przeniósł...

więcej

Hej. Szukam serialu był emitowany dosc dawno na tvp2. W kazdym odcinku ktos umieral u mial trzy dni na poprawę. Widzialal swoje uczynki. Pamieta ktos?

Hej. Wie ktoś może w jakim serwisie da się to obejrzeć? Poleciłem komuś ale zamiast wydawać 80 zł za sezon 1 wolałbym odpalić odcinek pierwszy i zachęcić. A nie posiadam tego, torrenty itd nieobecne i pytanie czy to w ogóle da się gdzieś legalnie obejrzeć?