Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bardzo dawno widziałam w telewizji, pamietam, że młoda dziewczyna pokłóciła się z mamą i ją zabiła (działo się to w kuchni). Później trafiła do poprawczaka. Wydaje mi się ale nie jestem pewna, że było to we Francji. Z góry dziękuje za pomoc :)

U mnie to :Vikings,GoT,The crown,Dexter,Nocny Recepcjonista,Breaking Bad
Jeszcze nigdy nie wysłuchałam do końca czołówki z Orange is the new black,zawsze przewijam :D

Hej, Szukam już długo serialu o czarnej policjantce i facecie co przeniósł się w czasie z czasów rewolucji amerykańskiej do dzisiejszych czasów i razem rozwiązują zagadki i walczą z demonami w dzisiejszych czasach. 1 odcinek 1 sezonu zaczynał się w trakcie bitwy z Anglikami w lesie gdzie go zabili i jakoś się przeniósł...

więcej

Hej. Szukam serialu był emitowany dosc dawno na tvp2. W kazdym odcinku ktos umieral u mial trzy dni na poprawę. Widzialal swoje uczynki. Pamieta ktos?

Hej. Wie ktoś może w jakim serwisie da się to obejrzeć? Poleciłem komuś ale zamiast wydawać 80 zł za sezon 1 wolałbym odpalić odcinek pierwszy i zachęcić. A nie posiadam tego, torrenty itd nieobecne i pytanie czy to w ogóle da się gdzieś legalnie obejrzeć?

Szukam filmów podobnych (jak w tytule) takich jak np. labirynt, dziś 13 jutro 30, dziewczyny z drużyny. Oraz fajnych młodzieżowych filmów i seriali!

Szukam serialu odcinkowego lecial 5 albo wiecej lat do tylu na programie TVN byl to serial o portalu rad ze ktos przeszedl cos w zyciu i sobie nie umi z tym poradzic i wysylal list na portar a to prowadzily 2 kolesiowy jedna z nich bodajze byla ruda i na zmiane radzily rozwzazac problem i co odcinek to byl inni...

Szukam seriali badz ewentualnie filmów typu
- tajemny krąg
- pakt milczenia

Jest z 199.-20..r niewiele wiem bo widziałam filmik na YT dawno temu, ona by może mieszkała w jakimś zamku, pałacu czy starym domu, a on (duch) był młodym księciem, hrabią czy coś w tym rodzaju- wnioskuję po stroju. Na filmiku chyba się całowali ale niewiele pamiętam...

Szukam filmu który leciał w latach 90 na Programie TVP1 lub TVP2.Dużo nie Pamiętam ale to co wiem to napisze.Film opowiadał o kobiecie która nie pamiętam w jaki sposób wyładowała w afryce sama i została uratowana przez parę murzyńska.Uratowali ja i przez jakiś czas żyła z nimi uczyła się jak przetrwać w afryce..Ta...