Już nie raz mi pomogliście z tytułem dawno zapomnianego serialu na którym mi zależało więc liczę, że kolejny raz mnie "zaspokoicie" :P
Jedyne co pamiętam to to, że była to grupka 3-5 kobiet? przyjaciółek? Które walczyły z różnego rodzaju przeciwnikami (nie pamiętam dokładnie jakimi). Ale głównym i pamiętnym elementem...
Podawajcie po 3. najlepsze seriale według was...mogą być o tematyce komediowej czy też mogą być na tle dramatu... podawajcie po trzy...angielskie, polskie...jakie chcecie...przy liczbie 100, 200 może 300 komentarzy wyłonimy zwycięski serial...
Moja propozycja:
13. Posterunek; Przyjaciele; Gotowe na wszystko...
Ważne żeby nie były to seriale których emitują już dalekie sezony . tak maks do drugiego wtedy szybko nadrobię w internecie a wolę oglądać w tv . jak możecie to podajcie od razu kanał na którym są emitowane
Szukam serialu przygodowego, historycznego, komediowego albo fantastycznego, gdzie głównymi bohaterami są młode kobiety (18-30) i gdzie facetów jest nie wiele
mile widziane watki lesbijskie
nie chodzi mi o zdane seriale typu l words czy gotowe na wszystko
Szukam seriali zdominowanych przez kobiety. Najlepiej (niekoniecznie) z jedną w roli głównej, przedstawiającą silną (psychicznie i fizycznie) bohaterkę. Wszelkie policjantki, agentki, detektywki mile widziane.
Widziałam The Fall (tu podobał mi się stosunek bohaterki do mężczyzn). Jestem w trakcie The Killing (główna...
Witam
Poszukuję seriali o nieśmiertelnych ludziach itp.
Oglądałem:
-Forever
-Detektyw Amsterdam
dzieki
Witam,
Szukam serialu kryminalnego który mógłbym obejrzeć. 2 lata temu obejrzałem Detektyw sezon 1 i był wspaniały. Później sezon 2, lecz przestałem oglądać po 4 odcinkach. Znalazłem kryminał "Długa noc" i również był bardzo dobry. Niestety nie wiem za co się zabrać teraz. Chciałbym żeby były zwroty akcji, bez...
Film o mieście które przenosił się w czasie uciekając przed robotami albo cyborgami o nazwie jentiki walczą z nimi w czasie walk tracą jeden filar nośny muszą zbudować kopiec