Czy jest jakas strona, gdzie mozna sprawdzic czy serial miał zakonczenie czy został urwany (w sensie nie miał zadnego odcinka majacego go konczyc, bo serial został zdjety z anteny)?
na filmweb nie ma takiej informacji, a na wikipedii czesto pisze zakonczony przy serialach urwanych. A ja potrzebuje wiedziec czy...
Serial prawdopodobnie leciał na jednym z czterech podstawowych kanałów: tvp1, tvp2, polsat lub TVN chociaż nie jestem tego taki pewien. Serial opowiadał o nastolatku który któregoś dnia znajduje potworka ( z tego co pamiętam wyglądem przypominał jaszczurke), było to stworzenie morskie i mogło używać elektryczności. Na...
więcej
Czy jest jakiś serial o konflikcie pomiędzy kilkoma stronami?
Taki, gdzie zadna ze stron nie jest dobra.
i gdzie obserwujemy akcje z różnych perspektyw
i gdzie nie jest to gra o tron
Już nie raz mi pomogliście z tytułem dawno zapomnianego serialu na którym mi zależało więc liczę, że kolejny raz mnie "zaspokoicie" :P
Jedyne co pamiętam to to, że była to grupka 3-5 kobiet? przyjaciółek? Które walczyły z różnego rodzaju przeciwnikami (nie pamiętam dokładnie jakimi). Ale głównym i pamiętnym elementem...
Podawajcie po 3. najlepsze seriale według was...mogą być o tematyce komediowej czy też mogą być na tle dramatu... podawajcie po trzy...angielskie, polskie...jakie chcecie...przy liczbie 100, 200 może 300 komentarzy wyłonimy zwycięski serial...
Moja propozycja:
13. Posterunek; Przyjaciele; Gotowe na wszystko...
Ważne żeby nie były to seriale których emitują już dalekie sezony . tak maks do drugiego wtedy szybko nadrobię w internecie a wolę oglądać w tv . jak możecie to podajcie od razu kanał na którym są emitowane