Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Szukam seriali ,o konsultantach pomagającym policji/FBI itp. Posiadających jakieś umiejętności,wiedzę .
To lista seriali które oglądałem:

mentalista
jedenasta godzina
Castle
Forever
Elementary
Tropiciel/Nyukhach
Rosewood
Drugie życie/Second Chance
Detektyw...

Chyba to była jedno odcinkowa animacja, widziałem na starej tv polonii 1w latach 90.Było to o dwóch dziewczynkach które w domu wykonywały różne akrobacje cyrkowe np. Krecenie talerzy na kiju itp. Później występowały w cyrku z dziadkiem który miał na sobie kostium zielonego niedźwiedzia:) był też brązowy niedźwiedź...

Znacie jakies seriale czy filmy pasujace do któregoś punktu?
1. Zna ktoś jakiś serial, gdzie głównymi bohaterkami są lesbijki (albo gdzie są silne lesbijskie podteksty)?
L words było nudne, nie interesują mnie seriale o wiezieniach, ani o już starszych lesbijkach majacych dzieci
Chodzi mi o seriale gdzie pokazany...

więcej

zawsze chyba leciało na tvp1/2. Było o rudym chłopaku, wszystko działo się bodajże w średniowieczu. Pamiętam scenę gdzie ten chłopak był w sądzie, ludzie mu w czymś nie wierzyli czy coś i powiedzieli że jeśli nie kłamie to ma włożyć rękę do gorącej wody, ale tego nie zrobił. Pamiętam jeszcze moment gdzie szukał z...

Zastanawiam się czy ominąłem jakiś serial w moim guście i może ktoś mógłby mi w tym pomóc.
Pytanie w ogóle bierze się stąd, że niedawno skończyłem oglądać Marco Polo który jest relatywnie mało znany i trafiłem na niego zupełnym przypadkiem a podobał mi się chyba tak bardzo jak do tej pory mój ulubiony serial Rzym....

Czy wiadomo coś czy któryś z tych dwóch został skasowany, zakończony czy przedłużony
Between o sezon 3 , a Od Zmierzchu Do Świtu o sezon 4?

Cześć wszystkim :-) . Szukam starej bajki na kasecie o przygodach bandy psów ,które mieszkały na ulicy wiem że jeden z nich chyba lider wabił się Fu Fu . To była chyba bajka odcinkowa, bo przed każdą tak jakby przygodą była piosenka po angielsku i taka scenka jak jedzie samochód rakarza i wiezie w środku te psy i chyba...

więcej

pamietam,ze ktos sie dowiedzial kim jest batman i chcial sprzedac ta informacje jego wrogom,m innymi siedzial tam joker

Jest tu dużo więcej użytkowników niż na stronie serialu więc pozwolę sobie zadać tutaj pytanie: Którą wersję serialu "Rick And Morty" najlepiej obejrzeć:
1. Oryginał.
2. Dubbing CC.
3. Dubbing Netflix.
Oryginał to oryginał ale może któraś wersja dubbingu jest lepsza nawet od oryginału bo i takie sytuacje się...

Witam, mam pytanka.
Jakiś czas temu postanowiłem, że na nowo obejrzę sobie Dragon Ball. Kiedy ostatnio je oglądałem leciało jeszcze na rtl 7 (czy jakoś tak) i pamiętam jedynie kilka postaci i że strasznie się tym podniecałem (wielu dorosłych facetów podnieca się tym do teraz). Nie jestem jakoś szczególnie młody ale...

więcej