Szukam seriali zdominowanych przez kobiety. Najlepiej (niekoniecznie) z jedną w roli głównej, przedstawiającą silną (psychicznie i fizycznie) bohaterkę. Wszelkie policjantki, agentki, detektywki mile widziane.
Widziałam The Fall (tu podobał mi się stosunek bohaterki do mężczyzn). Jestem w trakcie The Killing (główna...
Witam
Poszukuję seriali o nieśmiertelnych ludziach itp.
Oglądałem:
-Forever
-Detektyw Amsterdam
dzieki
Witam,
Szukam serialu kryminalnego który mógłbym obejrzeć. 2 lata temu obejrzałem Detektyw sezon 1 i był wspaniały. Później sezon 2, lecz przestałem oglądać po 4 odcinkach. Znalazłem kryminał "Długa noc" i również był bardzo dobry. Niestety nie wiem za co się zabrać teraz. Chciałbym żeby były zwroty akcji, bez...
Film o mieście które przenosił się w czasie uciekając przed robotami albo cyborgami o nazwie jentiki walczą z nimi w czasie walk tracą jeden filar nośny muszą zbudować kopiec
Jak uwazacie ktory lektor w filmach zasluguje na miano najlepszego?
Ktory mial najbardziej charyzmatyczny glos, ktory potrafil wplynac na odczucia widza.
(krotkie pytynie: jak nazywa sie lektor, ktory udzielil swojego glosu do filmu cienka czerwona linia?Byl to najprawdopodobniej lektor lat 90´)
Witam, poszukuje starej bajki w której została użyta kompozycja 'Tańca cukrowej WIeszczki'. Wiem, ze to byla bajka świąteczna i muzyka leciała kiedy lektor opowiadał opowieść, pamietam też ze była tam jakaś opuszczona fabryka zabawek. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc w odnalezieniu!
szukam Filmu było tak.
Było 4 facetów była taka ala wysepka porwali dwie kobiety chyba matkę i córkę były to blondynki, siedzą w tym opuszczonym Domie i znajdują telefon dzwonią do niego i proszą o pomoc przychodzi jeden z nich i zabiera ja na łódkę , przyjechało dwóch policjantów rozdzielają się jeden widzi i celuje...
Hej! podrzućcie kilka tytułów seriali obyczajowych, współczesnych o rodzinie, codziennym życiu,problemach itp ,nie muszą być lekkie...
Przypomniałam sobie niedawno pewien serial z dzieciństwa - był emitowany w tv pod koniec lat 90-tych (początek 2000?) w okolicach 20.00 i przedstawiał losy pewnej rodziny, która - jeśli nie mylę z czymś innym - posiadała kopalnię diamentów. Akcja kończy się mniej więcej w czasach II wojny światowej. Czy ktoś pamięta...
więcej