Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wiadomo coś czy któryś z tych dwóch został skasowany, zakończony czy przedłużony
Between o sezon 3 , a Od Zmierzchu Do Świtu o sezon 4?

Cześć wszystkim :-) . Szukam starej bajki na kasecie o przygodach bandy psów ,które mieszkały na ulicy wiem że jeden z nich chyba lider wabił się Fu Fu . To była chyba bajka odcinkowa, bo przed każdą tak jakby przygodą była piosenka po angielsku i taka scenka jak jedzie samochód rakarza i wiezie w środku te psy i chyba...

więcej

pamietam,ze ktos sie dowiedzial kim jest batman i chcial sprzedac ta informacje jego wrogom,m innymi siedzial tam joker

Jest tu dużo więcej użytkowników niż na stronie serialu więc pozwolę sobie zadać tutaj pytanie: Którą wersję serialu "Rick And Morty" najlepiej obejrzeć:
1. Oryginał.
2. Dubbing CC.
3. Dubbing Netflix.
Oryginał to oryginał ale może któraś wersja dubbingu jest lepsza nawet od oryginału bo i takie sytuacje się...

Witam, mam pytanka.
Jakiś czas temu postanowiłem, że na nowo obejrzę sobie Dragon Ball. Kiedy ostatnio je oglądałem leciało jeszcze na rtl 7 (czy jakoś tak) i pamiętam jedynie kilka postaci i że strasznie się tym podniecałem (wielu dorosłych facetów podnieca się tym do teraz). Nie jestem jakoś szczególnie młody ale...

więcej

Szukam ambitnych seriali młodzieżowych, w których będą pokazane prawdziwe relacje, nie wyidealizowane lub sztucznie przesadzone. Nie wiem, czy w ogóle takie są, ale może warto spytać. Gatunek: thriller. Żeby się coś działo.

Szukam programu TV/serialu, w którym w zamian za prawidłowe odpowiedzi na pytania pewien człowiek spłacał długi innych ludzi. Jeśli odpowiedzi nie były trafne zabierał im samochód. Program mógł być emitowany na programie pokroju Discovery.

Szukam programu TV/serialu, w którym w zamian za prawidłowe odpowiedzi na pytania pewien człowiek spłacał długi innych ludzi. Jeśli odpowiedzi nie były trafne zabierał im samochód. Program mógł być emitowany na programie pokroju Discovery.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jest tego kilka czesci. Bochaterami są tam : dziewczyna w okularach o imieniu Martha zakochana w lovelasie "Będzim" zboczony grubas o imieniu "Hiui"
Tyle pamietam ;)