Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam ambitnych seriali młodzieżowych, w których będą pokazane prawdziwe relacje, nie wyidealizowane lub sztucznie przesadzone. Nie wiem, czy w ogóle takie są, ale może warto spytać. Gatunek: thriller. Żeby się coś działo.

Szukam programu TV/serialu, w którym w zamian za prawidłowe odpowiedzi na pytania pewien człowiek spłacał długi innych ludzi. Jeśli odpowiedzi nie były trafne zabierał im samochód. Program mógł być emitowany na programie pokroju Discovery.

Szukam programu TV/serialu, w którym w zamian za prawidłowe odpowiedzi na pytania pewien człowiek spłacał długi innych ludzi. Jeśli odpowiedzi nie były trafne zabierał im samochód. Program mógł być emitowany na programie pokroju Discovery.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jest tego kilka czesci. Bochaterami są tam : dziewczyna w okularach o imieniu Martha zakochana w lovelasie "Będzim" zboczony grubas o imieniu "Hiui"
Tyle pamietam ;)

Witam

Poszukuję seriali z tasiemnicą w tle, może to być ufo, religijne jakaś zbrodnia.

Polecicie coś ciekawego bardzo lubię takie seriale gdzie budowane jest napięcie i coraz to nowe wątki, tajemnice wychodzą na jaw. Polecajcie raczej mniej znane produkcję.

- The Kettering Incident
- Eyewitness (2016-)
-...

więcej

Witam (zaznaczam że nie mam na celu nikogo urazić) Czy tylko mnie Kompania braci przynudzała? Pacyfik mogę oglądać bez końca, jest po prostu genialny a w Kompani nie czułem żadnego piekła wojny, dosłownie nic. D-Day wyglądał w tym serialu jak spacerek, a w Pacyfiku nawet najmniejsza potyczka wgniatała w fotel.

Znacie coś ciekawego? :)

Przy okazji kiedy będzie drugi sezon Six? :)

poszukuje tytulu serialu- najpewniej skandynawski albo angielski- bezdomna jest swiadkiem morderstwa, w ostatnim odcinku policjantka odkrywa portret mordercy na scianie w metrze/jaskini
dzieki :)

Tak się zastanawiam, czy byłaby opcja dodania programów Wrestlingowych do bazy Filmwebu. WWE RAW, WWE SmackDown Live, WWE 205Live czy WWE NXT, to tak naprawdę seriale telewizyjne, każdy aktor wciela się tam w określoną postać fikcyjną. A fabuła ciągnie się miesiącami i latami jak w telenoweli. Tyle, że to wszystko jest...

więcej