Kiedyś, bardzo dawno temu, kiedy byłem jeszcze dzieciakiem w telewizji o późnej porze, nie mam teraz pojęcia na jakim to było kanale, może MTV leciały dwa seriale.
- Jeden z nich opowiadał o grupie nastolatków zamkniętych w szkole, którzy musieli sprzątać tereny wokół niej i samą ją ze śmieci i tym podobnych. Jakaś...
Cześć wszystkim.
Od kilku lat męczy mnie zjawisko tytułu filmu na końcu języka..
Jako dziecko oglądałem bajki na TV Puls. Pamiętam, że leciał wtedy serial Simsala Grimm.
Film o który pytam oglądałem właśnie w tamtym okresie. Nie pamiętam zbytnio szczegółów, ani bohaterów, ale kojarzę zarys filmu:
Bohaterką bajki...
Jakiś czas temu trafiłam na serial Orphan Black. Pożarłam cały w kilka dni, czekam na ostatni odcinek całej serii. Przez ten serial zainteresowałam się działem hard sf. Oglądałam też Utopię - serial nie tak dobry jak Orphan, ale dobry. Teraz szukam innych seriali podobnych do tych dwóch. Chodzi o to, żeby nie było...
Witam, chciałabym dowiedzieć się, w którym odcinku serialu ,,O mnie się nie martw'' początkowe sceny to kurs pierwszej pomocy Krzysztofa?
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć, byłabym wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam :)
Cześć, szukam bajki z dzieciństwa, pamiętam bardzo mało, leciała w telewizji jakieś 10 lat temu, utrzymana w dosyć ponurej scenerii przygaszone kolory, pod koniec odcinka chłopiec robił podsumowanie jakąś "głęboką" myślą, pamiętam scenę w szkole gdzie pojawiło się"tajemnicze mięsko" a potem okazało się że to było tofu....
więcej
Witam, szukam jakiegoś serialu postapokaliptycznego.
Oglądałem:
-The walking dead
-Fear the walking dead
-Survivors
-Pod kopułą
-Falling Skies
-3% (nie wiem czy można zaliczyć, ale... )
-Kwarantanna
-The 100
-Z Nation
-Ostatni okręt
jest coś wgl jeszcze w tej tematyce ?
dzięki!
Witam,
Kiedyś chyba na TVN był taki serial, że jedna osoba stała przy bankomacie, a jego znajomi łazili po mieście i wykonywali zadania aby dostać pin do karty czy jakoś tak. Ktoś to może pamięta i wie jak się ten serial nazywał?
Ktoś jeszcze kojarzy ten program podróżniczo erotyczny, który leci w weekendy na polsat play? Jak mam możliwość to staram się oglądać, może jest nieco kiczowaty, ale ma sporo uroku i klimatu początku zeszłej dekady.