Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

oprócz Breaking Bad

Pamiętam, że był emitowany w TVP (chyba kanał 2) o 17:10 w niedziele.
To serial obyczajowy o kobiecie, która ma poukładane życie, narzeczonego itd. aż nagle zakochuje się w kimś innym, w teorii nieodpowiednim dla osoby z dobrego domu i boi się zmienić całe swoje życie.
W pamięci tkwi mi tytuł "Teoria względności" ale...

więcej

Przeszukałem pół internetu, bez rezultatu. Całkowicie wypadł Mi z głowy tutuł Mojej ulubionej bajki z dawnych, dzieciecych czasów, którą od lat mam ochote sobie odświeżyć.
Gównym wątkiem bajki było przenoszenie się, grupy nastoletnich bohaterów w pewien tajemniczy, pusty, biały świat. W świecie rzeczywistym...

Siema , poszukuje jakis ciekawych seriali kryminalnych(coś w podobie do Detektywa i Sherlocka). Proszę o propozycje.

Czy ktoś może pamięta serial pt: Przystanek na Atlantyku? O czym to było? Albo jaki był orginalny tytuł? To nie jest Przystanek Alaska...
Serial był angielsko-języczny, prawdopodobnie australijski, puszczany w telewizji publicznej w 1993 i 1996 roku.

Hej! Tak jak w tytule -- poszukuję serialu animowanego emitowanego jakieś 10-15 lat temu (chyba na TVP1) o psach mieszkających w bloku/kamienicy. Serial ten 'leciał' popołudniami, ok. 15. Szukałam w Google, ale nie znalazłam nic na ten temat, a pamiętam, że bajka bardzo mi się wtedy podobała. Zaczynam się już...

Podobno od 1 lipca jest tvn zakodowany. Czy macie tvn bo ja nie ??? Co mpge na to poradzić ??????????????????????????????????????????????????????????????????

Poszukuję tytułu serialu emitowanego w połowie lat 90 w TVP. Akcja serialu działa się w średniowieczu (świecie fantasy?), głównym bohaterem był rycerz a w ostatnim odcinku miał od do czynienia z "Królem Nietoperzy" (?), któremu obiecał oddać skrzydło kiedy spełni jego żądania. Serial składał się z około trzech odcinków...

więcej

Mam dość seiali które kłamią nt stanu rzeczy na świecie więc chcę coraz więcej oglądać tych co nie przekłamują rzeczywistości, słyszałem że Kości i dr House tak robiły, pytanie tylko które jeszcze?

Hej! Pomożecie mi odnaleźć seriale animowane, które kiedyś oglądałam, ale nie mam pojęcia, jak się nazywały? Leciały w polskiej TV we wczesnych latach 90.

1. Głównymi bohaterami była para futrzaków, chyba zielonych. Pracowali dla czarodzieja (albo byli jego przyjaciółmi?) i mieli latającą rybę, która zachowywała się...

więcej