Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Tak jak w tytule -- poszukuję serialu animowanego emitowanego jakieś 10-15 lat temu (chyba na TVP1) o psach mieszkających w bloku/kamienicy. Serial ten 'leciał' popołudniami, ok. 15. Szukałam w Google, ale nie znalazłam nic na ten temat, a pamiętam, że bajka bardzo mi się wtedy podobała. Zaczynam się już...

Podobno od 1 lipca jest tvn zakodowany. Czy macie tvn bo ja nie ??? Co mpge na to poradzić ??????????????????????????????????????????????????????????????????

Poszukuję tytułu serialu emitowanego w połowie lat 90 w TVP. Akcja serialu działa się w średniowieczu (świecie fantasy?), głównym bohaterem był rycerz a w ostatnim odcinku miał od do czynienia z "Królem Nietoperzy" (?), któremu obiecał oddać skrzydło kiedy spełni jego żądania. Serial składał się z około trzech odcinków...

więcej

Mam dość seiali które kłamią nt stanu rzeczy na świecie więc chcę coraz więcej oglądać tych co nie przekłamują rzeczywistości, słyszałem że Kości i dr House tak robiły, pytanie tylko które jeszcze?

Hej! Pomożecie mi odnaleźć seriale animowane, które kiedyś oglądałam, ale nie mam pojęcia, jak się nazywały? Leciały w polskiej TV we wczesnych latach 90.

1. Głównymi bohaterami była para futrzaków, chyba zielonych. Pracowali dla czarodzieja (albo byli jego przyjaciółmi?) i mieli latającą rybę, która zachowywała się...

więcej

Poszukuję bajki z okresu 2006-2010
Jest to film animowany o szczeniakach, które mówiły ludzkim głosem. Zostały chyba porwane, a rodzice stracili umiejętność mówienia. Chyba porwał je jakiś naukowiec i możliwe, że jakieś dzieciaki zaczęły ich szukać. Z tego co pamiętam, była wydana w niebieskim pudełku

Właśnie skończył się drugi sezon Wersalu, proszę o podpowiedz jakie inne seriale historyczne i kostiumowe są równie dobre? Macie coś do polecenia? Oglądałam już Spartakusa, Borgiow, Tudorow,Wersal. Jest coś jeszcze?

witam szukam fajnego serialu trzymajacego w napieciu dodam ze Gra o Tron ,The walking dead, The 100 obejrzane z gory dziekuje za propozycje :)

Jak dodać opis programu do filmweba ?

Jak wyżej. Szukam krótkiego, DOBREGO, trwającego kilka godzin serialu. Widziałam już Peaky Blinders i The
Take. Tematyka jest mi obojętna, oby tylko nie było tam karłów idących po jakiś pierścień czy dzieci z
piorunem na czole. :)