Poszukuję bajki z okresu 2006-2010
Jest to film animowany o szczeniakach, które mówiły ludzkim głosem. Zostały chyba porwane, a rodzice stracili umiejętność mówienia. Chyba porwał je jakiś naukowiec i możliwe, że jakieś dzieciaki zaczęły ich szukać. Z tego co pamiętam, była wydana w niebieskim pudełku
Właśnie skończył się drugi sezon Wersalu, proszę o podpowiedz jakie inne seriale historyczne i kostiumowe są równie dobre? Macie coś do polecenia? Oglądałam już Spartakusa, Borgiow, Tudorow,Wersal. Jest coś jeszcze?
witam szukam fajnego serialu trzymajacego w napieciu dodam ze Gra o Tron ,The walking dead, The 100 obejrzane z gory dziekuje za propozycje :)
Jak wyżej. Szukam krótkiego, DOBREGO, trwającego kilka godzin serialu. Widziałam już Peaky Blinders i The
Take. Tematyka jest mi obojętna, oby tylko nie było tam karłów idących po jakiś pierścień czy dzieci z
piorunem na czole. :)
Hej! Od pewnego czasu nie daje mi spokoju wspomnienie dwóch bajek, emitowanych w latach 90. Przejrzalam listę bajek z fox kids, cartoon network i rtl7 - i nic.
Wspomnienia są bardzo nikłe, dlatego ciężko mi znaleźć słowa klucz, na które zareaguje google, więc licze na to, że ktoś z was skojarzy!
Pierwsza opowiadała...
TVN - głównie oglądane fakty ale nie starajcie się być opiniotwórczy, więcej obiektywizmu mniej subiektywizmu, dobrze że przesunęli Olejnik na później bo nie mogłem patrzeć na jej przemądrzałe dyskusje zaraz po faktach, liczę na więcej dobrego kina w soboty, Zubilewicz i pogoda duże uznanie.........