Hej! Od pewnego czasu nie daje mi spokoju wspomnienie dwóch bajek, emitowanych w latach 90. Przejrzalam listę bajek z fox kids, cartoon network i rtl7 - i nic.
Wspomnienia są bardzo nikłe, dlatego ciężko mi znaleźć słowa klucz, na które zareaguje google, więc licze na to, że ktoś z was skojarzy!
Pierwsza opowiadała...
TVN - głównie oglądane fakty ale nie starajcie się być opiniotwórczy, więcej obiektywizmu mniej subiektywizmu, dobrze że przesunęli Olejnik na później bo nie mogłem patrzeć na jej przemądrzałe dyskusje zaraz po faktach, liczę na więcej dobrego kina w soboty, Zubilewicz i pogoda duże uznanie.........
Czy ktoś pamięta kreskówkę która szła w latach 2000-2002 na wieczorynkę w TVP1?
Była o podróży małych żab, które miały dojść do "żabiego raju". Gdyby im się nie udało to zostałyby zamienione w grzyby. Pamięta ktoś?
Czy wiadomo coś o kolejnych sezonach tego serialu?
Zna ktoś daty premier odcinków z drugiego sezonu?
Witam jakiś czas temu przypomniał mi się serial który kiedyś oglądałem ale za cholerę nie pamiętam nazwy. Z tego co pamiętam opowiadał o facecie który wjechał w przyczepę w której mieszkała cyganka, w wyniku tego wypadku ofiara zginęła a na kierowce spadła klątwa przez którą widział nadchodzącą śmierć różnych osób, no...
więcejCześć, Kojarzy ktoś może w którym odcinku bohaterowie Mulder i Sculy nie mieli nic do roboty. Pamiętam, że po prostu spędzali dzień tak jakby wolny od pracy, chyba jedno z nich uprawiało jogging, i za wiele się chyba tam nie działo, naprawdę nie pamiętam czy w ogóle w tym odcinku prowadzili jakieś śledztwo, nic więcej...
więcej