Witam, szukam jakiegoś serialu postapokaliptycznego.
Oglądałem:
-The walking dead
-Fear the walking dead
-Survivors
-Pod kopułą
-Falling Skies
-3% (nie wiem czy można zaliczyć, ale... )
-Kwarantanna
-The 100
-Z Nation
-Ostatni okręt
jest coś wgl jeszcze w tej tematyce ?
dzięki!
Witam,
Kiedyś chyba na TVN był taki serial, że jedna osoba stała przy bankomacie, a jego znajomi łazili po mieście i wykonywali zadania aby dostać pin do karty czy jakoś tak. Ktoś to może pamięta i wie jak się ten serial nazywał?
Ktoś jeszcze kojarzy ten program podróżniczo erotyczny, który leci w weekendy na polsat play? Jak mam możliwość to staram się oglądać, może jest nieco kiczowaty, ale ma sporo uroku i klimatu początku zeszłej dekady.
Jak w temacie. Znacie jakieś fajne? Do tej pory obejrzałam tylko The Walking Dead (jak również Fear The Walking Dead) i The 100.
Był emitowany w granicach 2007-2008 r, jako dobranocka. To był miniserial (prawdopodobnie), aktorski fantasy produkcji brytyjsko amerykańskiej. Akcja rozgrywała się w niby średniowieczu, bohaterem był młody, zamożny pasterz, który miał magiczne umiejętności. Zgubiła go pycha, uciekł z domu w poszukiwaniu przygód,...
Szukam seriali kryminalnych w typie "Forbydelsen" , "Wallandera" lub "I nie było już nikogo". Jeden warunek-nie z USA. Produkcji najchętniej brytyjskiej lub coś skandynawskiego. Ewentualnie coś z Australii ( tak wiem,że to nie Europa :))
Drodzy forumowicze,
kojarzycie seriale, których akcja dzieje się w akademiku?
Ja jak przez mgłę kojarzę dwa seriale, które leciały w telewizji, za czasów podstawówki, ale kompletnie nie pamiętam tytułów.
Może ktoś kojarzy?
oba seriale zagraniczne, prawdopodobnie anglojęzyczne:
1. leciał na TVN, na ogół akcja...
Ostatnio oglądałem Białą królową i spodobało mi się (tak wiem, że jest sequel i po niego też sięgnę). Oglądałem też Victorię z 2016
Czy znacie więcej seriali historycznych w których pokazane są trudy rządzenia, intrygi i spiski (najlepiej takie pełne zwrotów akcji jak w Białej królowej)?
najbardziej mi zależy na...