Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki tego serialu? Szuka i szukam, a znaleźć nie mogę. proszę o pomoc

Niekoniecznie musi być z gatunku science-fiction. Chodzi mi o filmy z interesującą fabułą przedstawiające brutalną rzeczywistość i posiadające ciężki klimat. Filmy graniczące z horrorem, ale żeby nie były bezsensowną sieczką typu "psychopata goni ofiary i morduje na sto sposobów". Coś w stylu "Drogi" z 2009 roku....

Witam,

Tyle stron o filmach, tyle for a jednej rzeczy wszędzie mi brakuje.

Marzy mi się stronka na której mógłbym wybrać te seriale, które oglądam i dostałbym listę kiedy został wyemitowany ostatni odcinek i kiedy następny.

Obecnie muszę po kolei sprawdzać każdy serial na imdb, co przy ilości kilkunastu jest...

więcej

Wiadomo może coś czy będzie drugi sezon ?

Czy można gdzieś obejrzeć chociaż z napisami? Czy puls go wyemitował?

Hej! Szukam jakiegoś serialu, który opowiadałby o jakiejś grupie ludzi, którzy po prostu sobie gdzieś żyją, coś robią, mają jakieś problemy.
Żadnych kostiumów, wojny, zombie, codziennych morderstw i głupawego humoru.

Oglądałam i podobały mi się: Chirurdzy, The Affair, Dr House, Detektyw Monk, Plotkara (za dużo...

więcej

Mogę znaleźć Family Guy z polskim lektorem ?

Mam pytanie, w sumie nie wiem gdzie ten watek powinien się znależć. CZy polskie filmy,seriale z początku lat 80tych, takie mało znane, można wrzucać publicznie na servery typu Youtube?, Jak wygląda polskie prawo względem tego ?

Bardzo lubie serial Black Sails i wszystkie pirackie klimaty (gry, filmy, seriale). Niedlugo koncze 4 sezon i zastanawiam sie co po tym. Szukam podobnego, tak samo dobrego serialu w pirackich klimatach. Najlepiej na netflixie ale moze byc tez na innych stacjach. Coś proponujecie ?

Po przeczytaniu książki i obejrzeniu serialu gryzie mnie jedno pytanie: dlaczego rodzice Hannah nie zorganizowali jej pogrzebu?