Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dla mnie Fala Zbrodni jest najlepszym serialem. Od razu po zakończeniu 5 serii
zapowiedzieli 6, nawet zaczęli już zdjęcia i co się stało że zrezygnowali?
Zapowiedzieli też Fale Zbrodni w wersji kinowej i co się stało że zrezygnowali?
Bardzo przywiązałem się do tego serialu i od 2003 roku oglądałem każdy odcinek,...

więcej

Cześć, szukam pewnego serialu (bodajże TV POLONIA) w którym w latach 90 wzięła udział moja klasa VI B sp 205 w Warszawie o nazwie Szalona/Zawariowana/Wesoła Szkoła -
niestety nie pamiętam dokładnie tej nazwy. Dany odcinek był o żuku(?), który podprowadzał nam dzieciakom kanapki i później urósł do naszej wielkości. Z...

więcej

Która wedlug was była lepsza w tej roli nie mogę się zdecydować.Pod względem gry i urody.

Witam! Na której stronie będę mogła obejrzeć serial "Przepis na amerykański sen" (ang. "Fresh Off the Boat")?

Jedna scena z tego serialu zapadła mi w pamięć mianowicie mniej więcej chodzi o sen chyba Cuddy ,ale nie jestem pewien śniła ona jak house śpiewa razem z nią ,była to scena raczej komiczna House był ubrany w kapelusz i wywijał laską . Chciałbym ją zobaczyć jeszcze raz ,ale nie moge jej znaleźć jakby komuś to kojarzyło...

więcej

Gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki tego serialu? Szuka i szukam, a znaleźć nie mogę. proszę o pomoc

Niekoniecznie musi być z gatunku science-fiction. Chodzi mi o filmy z interesującą fabułą przedstawiające brutalną rzeczywistość i posiadające ciężki klimat. Filmy graniczące z horrorem, ale żeby nie były bezsensowną sieczką typu "psychopata goni ofiary i morduje na sto sposobów". Coś w stylu "Drogi" z 2009 roku....

Witam,

Tyle stron o filmach, tyle for a jednej rzeczy wszędzie mi brakuje.

Marzy mi się stronka na której mógłbym wybrać te seriale, które oglądam i dostałbym listę kiedy został wyemitowany ostatni odcinek i kiedy następny.

Obecnie muszę po kolei sprawdzać każdy serial na imdb, co przy ilości kilkunastu jest...

więcej

Wiadomo może coś czy będzie drugi sezon ?

Czy można gdzieś obejrzeć chociaż z napisami? Czy puls go wyemitował?