Moje :
K.Moralnego niepokoju
Ani mru mru
K.Młodych panów -ostatnio ich polubilem
K.pod wyrwigroszem
Jerzy Kryszak
Witam serdecznie i bardzo proszę Was o pomoc. Młodsi użytkownicy raczej chyba nie będą mogli mi pomóc, a Ci, których dzieciństwo przypadło na koniec XX w i przełom XX/XXI w. już jak najbardziej. Niemniej zapraszam wszystkich chętnych.
Szukam bajki z dzieciństwa. Była puszczana w odcinkach, choć nie wykluczam, że to...
Jak w tytule szukam bajki z dzieciństwa.
Nie wiem dokładnie kiedy była nadawana, myślę, że od 2005 do 2010.
Byłam pewna, że to leciało na Jetixie, ale posiedziałam i znalazłam wszystkie bajki z Jetixa i tam jej nie było.
Ogólnie to w kreskówce były prawdopodobnie 4 postacie, z czego 1 dziewczyna i oni tak jakby...
Poszukuję serialu o nastolatkach którzy szukają mordercy albo przestępcy, fabuła bardzo podobna do Riverdale. Wydaje mi się że leciał na fox, jest w miare nowy, z góry dziękuję za pomoc!
WIele lat temu leciał w telewizji taki jakiś serial, to leciało w niedziele jakoś: główną bohaterką była jakaś dziewczynka albo nastolatka, jej ojciec umarł albo wyjechał i dlatego spędzała czas głównie w teatrze. Była tam taka charakterystyczna scena, że ona była chora i odwiedzili ją aktorzy, mężczyzna i kobieta, w...
więcej
Czy byłby ktoś w stanie podać jakiś ciekawy serial w klimatach sc fi, mogą być też z elementami fantasy, ewentualnie horroru, Najlepiej jakby w serialu była jakaś tajemnica i ciekawy główny bohater.
Ostatnio mam problem ze znalezieniem czegoś ciekawego zwłaszcza że mam za sobą już chyba większość popularnych...
Ktoś orientuje się gdzie będę mógł oglądać 7 sezon gry o tron ?
Nie mam wykupionego HBO w abonamencie
Byla to lista przebojów.
m. inn takie utwory pamietam jak
Dance Floor Virus - Message In The Bottle
Kasia lesing - Wielki błękit, szminka i tusz
Jamrose - Posse Boy
Corona - Try Me Out
na 2 miejscu był
La bOuche - Be My Lover
a na 1
Scatman John - Scamans World
Tło graficzne programu chcarakteryzowała się...