Hej! Szukam jakiegoś serialu, który opowiadałby o jakiejś grupie ludzi, którzy po prostu sobie gdzieś żyją, coś robią, mają jakieś problemy.
Żadnych kostiumów, wojny, zombie, codziennych morderstw i głupawego humoru.
Oglądałam i podobały mi się: Chirurdzy, The Affair, Dr House, Detektyw Monk, Plotkara (za dużo...
Mam pytanie, w sumie nie wiem gdzie ten watek powinien się znależć. CZy polskie filmy,seriale z początku lat 80tych, takie mało znane, można wrzucać publicznie na servery typu Youtube?, Jak wygląda polskie prawo względem tego ?
Bardzo lubie serial Black Sails i wszystkie pirackie klimaty (gry, filmy, seriale). Niedlugo koncze 4 sezon i zastanawiam sie co po tym. Szukam podobnego, tak samo dobrego serialu w pirackich klimatach. Najlepiej na netflixie ale moze byc tez na innych stacjach. Coś proponujecie ?
Po przeczytaniu książki i obejrzeniu serialu gryzie mnie jedno pytanie: dlaczego rodzice Hannah nie zorganizowali jej pogrzebu?
Moje :
K.Moralnego niepokoju
Ani mru mru
K.Młodych panów -ostatnio ich polubilem
K.pod wyrwigroszem
Jerzy Kryszak
Witam serdecznie i bardzo proszę Was o pomoc. Młodsi użytkownicy raczej chyba nie będą mogli mi pomóc, a Ci, których dzieciństwo przypadło na koniec XX w i przełom XX/XXI w. już jak najbardziej. Niemniej zapraszam wszystkich chętnych.
Szukam bajki z dzieciństwa. Była puszczana w odcinkach, choć nie wykluczam, że to...
Jak w tytule szukam bajki z dzieciństwa.
Nie wiem dokładnie kiedy była nadawana, myślę, że od 2005 do 2010.
Byłam pewna, że to leciało na Jetixie, ale posiedziałam i znalazłam wszystkie bajki z Jetixa i tam jej nie było.
Ogólnie to w kreskówce były prawdopodobnie 4 postacie, z czego 1 dziewczyna i oni tak jakby...