Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest ktoś w stanie wymienić wszystkie filmy i seriale o superbohaterach? Np. "The Flash", "Arrow", "Agenci T.A.R.C.Z.Y", "Iron Man", "Thor".

Wydaje mi ze jest to drama koreanska ale nie jestem pewna. Ogolnie historia opowiada o małżeństwie (tak myśle bo juz nie pamietam zbyt wiele) i ten mąż troche złe traktuje swoją żonę, całuje ja kiedy nie chce no tak jakby ja zmusza. Ona jest drobnej postury i nie ma siły sie odepchnąć. Pewnego dnia wyrzuca obrączkę do...

więcej

Czy znajdę może w sieci te sezony z lektorem PL?
Chodzi o to, ze nie lubię oglądać seriali i filmów z napisami. A tylko te dwa sezony mi pozostały.

Szukam i szukam i jakoś znaleźć nie mogę.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Mianowicie gdzie znajdę tą scene gdy Walt mówi do Pinkmana "Jesse co jest z Tobą nie tak ?! Poważnie pytam". Prawdopodobnie drugi sezon, ktoś dojdzie który odcinek ?

Nie pamiętam dokładnie fabuły serialu jedynie zarysy ... akcja toczyla się pod ziemią ludzie mieszkali w szybach, natomiast na powieszchni rządziły roboty coś wpodobie do Matrixa ale nie do końca.. jedynie to pamiętam ... Jak się nie myle leciał 20-21 lat temu
Ktoś ? Coś pamięta ?

Nie pamiętam tytułu jednego serialu, ale liczę na pomoc. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło, ale wiem, że ten serial przypominał trochę film "Uprowadzona".
Chodziło w nim chyba o to, że porwali jakąś dziewczynę (chyba córka jakiejś tam pary) i oni jej szukali po całym świecie, współpracowali z Interpolem (ten z...

Zanim się mnie zapytacie co brałam, wysłuchajcie mnie :D
Dawno, dawno temu, w dzieciństwie, oglądałam w telewizji serial animowany, podejrzewam że jest on z lat 90. Oto co z niego pamiętam:
- mnóstwo wody i grot/tuneli
- po wodzie pływały zwierzęta przypominające smoki lub dinozaury. Pamiętam, że sunęły po wodzie...

więcej

Kilka lat temu oglądałam film o dziewczynie, która pobiła/zaatakowała mężczyznę, który chyba chciał ją zgwałcić. Facet wylądował na wózku, a dziewczynę zamknięto w więzieniu (?) chyba dla kobiet. Potem z tym kolesiem były jakieś wywiady, ogólnie to on wyszedł na jedynego poszkodowanego. Laska w więzieniu zyskala jakiś...

więcej

Hej, czy moglibyście mi polecić jakiś serial o tematyce istot nadprzyrodzonych. Oglądałam Supernatural, Archiwum X i Grimm. Szukam jakiś innych seriali w tym klimacie. Co polecacie?

Znacie może jakiś serial który byłby podobnie kojący jak DA? Chodzi mi o to, że to było takie połączenie... tabletki uspokajającej i pysznego lizaka ;)
Taki aby można było się wyluzować. Oczywiście lubię seriale "poważne, ciemne" np. Luther
Ale czasami taki lizak jest potrzebny.