WIele lat temu leciał w telewizji taki jakiś serial, to leciało w niedziele jakoś: główną bohaterką była jakaś dziewczynka albo nastolatka, jej ojciec umarł albo wyjechał i dlatego spędzała czas głównie w teatrze. Była tam taka charakterystyczna scena, że ona była chora i odwiedzili ją aktorzy, mężczyzna i kobieta, w...
więcej
Czy byłby ktoś w stanie podać jakiś ciekawy serial w klimatach sc fi, mogą być też z elementami fantasy, ewentualnie horroru, Najlepiej jakby w serialu była jakaś tajemnica i ciekawy główny bohater.
Ostatnio mam problem ze znalezieniem czegoś ciekawego zwłaszcza że mam za sobą już chyba większość popularnych...
Ktoś orientuje się gdzie będę mógł oglądać 7 sezon gry o tron ?
Nie mam wykupionego HBO w abonamencie
Byla to lista przebojów.
m. inn takie utwory pamietam jak
Dance Floor Virus - Message In The Bottle
Kasia lesing - Wielki błękit, szminka i tusz
Jamrose - Posse Boy
Corona - Try Me Out
na 2 miejscu był
La bOuche - Be My Lover
a na 1
Scatman John - Scamans World
Tło graficzne programu chcarakteryzowała się...
Jest ktoś w stanie wymienić wszystkie filmy i seriale o superbohaterach? Np. "The Flash", "Arrow", "Agenci T.A.R.C.Z.Y", "Iron Man", "Thor".
Wydaje mi ze jest to drama koreanska ale nie jestem pewna. Ogolnie historia opowiada o małżeństwie (tak myśle bo juz nie pamietam zbyt wiele) i ten mąż troche złe traktuje swoją żonę, całuje ja kiedy nie chce no tak jakby ja zmusza. Ona jest drobnej postury i nie ma siły sie odepchnąć. Pewnego dnia wyrzuca obrączkę do...
więcej
Czy znajdę może w sieci te sezony z lektorem PL?
Chodzi o to, ze nie lubię oglądać seriali i filmów z napisami. A tylko te dwa sezony mi pozostały.
Szukam i szukam i jakoś znaleźć nie mogę.
Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Mianowicie gdzie znajdę tą scene gdy Walt mówi do Pinkmana "Jesse co jest z Tobą nie tak ?! Poważnie pytam". Prawdopodobnie drugi sezon, ktoś dojdzie który odcinek ?