Nie pamiętam tytułu jednego serialu, ale liczę na pomoc. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło, ale wiem, że ten serial przypominał trochę film "Uprowadzona".
Chodziło w nim chyba o to, że porwali jakąś dziewczynę (chyba córka jakiejś tam pary) i oni jej szukali po całym świecie, współpracowali z Interpolem (ten z...
Zanim się mnie zapytacie co brałam, wysłuchajcie mnie :D
Dawno, dawno temu, w dzieciństwie, oglądałam w telewizji serial animowany, podejrzewam że jest on z lat 90. Oto co z niego pamiętam:
- mnóstwo wody i grot/tuneli
- po wodzie pływały zwierzęta przypominające smoki lub dinozaury. Pamiętam, że sunęły po wodzie...
Kilka lat temu oglądałam film o dziewczynie, która pobiła/zaatakowała mężczyznę, który chyba chciał ją zgwałcić. Facet wylądował na wózku, a dziewczynę zamknięto w więzieniu (?) chyba dla kobiet. Potem z tym kolesiem były jakieś wywiady, ogólnie to on wyszedł na jedynego poszkodowanego. Laska w więzieniu zyskala jakiś...
więcejHej, czy moglibyście mi polecić jakiś serial o tematyce istot nadprzyrodzonych. Oglądałam Supernatural, Archiwum X i Grimm. Szukam jakiś innych seriali w tym klimacie. Co polecacie?
Znacie może jakiś serial który byłby podobnie kojący jak DA? Chodzi mi o to, że to było takie połączenie... tabletki uspokajającej i pysznego lizaka ;)
Taki aby można było się wyluzować. Oczywiście lubię seriale "poważne, ciemne" np. Luther
Ale czasami taki lizak jest potrzebny.
Witam! Zakładam temat, gdyż poszukuję różnych opinii na temat "Klasy 3000", jednej ze starych bajek z Cartoon Network, która emitowana była w latach 2007-2008, kiedy miałem przyjemność ją oglądać Niestety, dość szybko emisję zakończono, a w internecie trudno znaleźć jakichś polskich fanów tej produkcji. Na filmweb.pl...
więcej