Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogólnie chodzi o związki homoseksualne nastolatków, borykających się z "wyjściem z szafy" itp. Oglądałam już Glee, The Fosters...

dramat obyczajowy USA nowy tak od 2015-
3 pary ludzi jacyś czarni jacyś biali jacyś grubi problemy itd

Bardzo proszę o pomoc. Właśnie skończył się drugi sezon Wersalu a ja jestem załamana co teraz będę oglądać

Tak ja w temacie - Będę wdzięczy za podanie tytułów .

szukam serialu o codziennym życiu zwykłych ludzi, ale bez jakiś wciskanych na siłę dramatów,
z ciekawymi postaciami kobiecymi. Ale musi to być serial, który nie będzie przesadnie kobiecy
(pozycje dla nastolatek też odpadają).
Ciekawa postać kobieca to wg mnie:
-dziwaczka wyśmiana przez otoczenie, ale dająca się...

więcej

Witam od jakiegoś czasu szukam bajki o dinozautach coś jakby z kosmosu. One były małe jak ludzie powiedzmy ale mogły się przekształcać do normalnych dużych rozmiarów. Był jeden taki co pływał jak dobrze pamietam

Oglądałam już bardzo dużo seriali ; p
np. Internat,

serial z ciągłą fabułą, tak jak w temacie poszukuje takiego serialu który wciągnie i zaskoczy swoją fabułą, która zarazem nie będzie odcinkowa typu House albo Grimm gdzie główny wątek się ślimaczy

Film/serial oglądałem w tv pewnie pod koniec lat 90. Jestem w stanie otworzyć sobie w pamięci tylko jedną scenę. Pewien dziadek przechadzając się po parku zostaje zaczepiony przez grupę młodzieniaszków (być może znajomych jego wnuczka), którzy proponują mu jakiś nielegalny proceder, ten wystraszony przystaje na...

Który lepszy?