Ogólnie chodzi o związki homoseksualne nastolatków, borykających się z "wyjściem z szafy" itp. Oglądałam już Glee, The Fosters...
dramat obyczajowy USA nowy tak od 2015-
3 pary ludzi jacyś czarni jacyś biali jacyś grubi problemy itd
Bardzo proszę o pomoc. Właśnie skończył się drugi sezon Wersalu a ja jestem załamana co teraz będę oglądać
szukam serialu o codziennym życiu zwykłych ludzi, ale bez jakiś wciskanych na siłę dramatów,
z ciekawymi postaciami kobiecymi. Ale musi to być serial, który nie będzie przesadnie kobiecy
(pozycje dla nastolatek też odpadają).
Ciekawa postać kobieca to wg mnie:
-dziwaczka wyśmiana przez otoczenie, ale dająca się...
Witam od jakiegoś czasu szukam bajki o dinozautach coś jakby z kosmosu. One były małe jak ludzie powiedzmy ale mogły się przekształcać do normalnych dużych rozmiarów. Był jeden taki co pływał jak dobrze pamietam
serial z ciągłą fabułą, tak jak w temacie poszukuje takiego serialu który wciągnie i zaskoczy swoją fabułą, która zarazem nie będzie odcinkowa typu House albo Grimm gdzie główny wątek się ślimaczy
Film/serial oglądałem w tv pewnie pod koniec lat 90. Jestem w stanie otworzyć sobie w pamięci tylko jedną scenę. Pewien dziadek przechadzając się po parku zostaje zaczepiony przez grupę młodzieniaszków (być może znajomych jego wnuczka), którzy proponują mu jakiś nielegalny proceder, ten wystraszony przystaje na...