Witam od jakiegoś czasu szukam bajki o dinozautach coś jakby z kosmosu. One były małe jak ludzie powiedzmy ale mogły się przekształcać do normalnych dużych rozmiarów. Był jeden taki co pływał jak dobrze pamietam
serial z ciągłą fabułą, tak jak w temacie poszukuje takiego serialu który wciągnie i zaskoczy swoją fabułą, która zarazem nie będzie odcinkowa typu House albo Grimm gdzie główny wątek się ślimaczy
Film/serial oglądałem w tv pewnie pod koniec lat 90. Jestem w stanie otworzyć sobie w pamięci tylko jedną scenę. Pewien dziadek przechadzając się po parku zostaje zaczepiony przez grupę młodzieniaszków (być może znajomych jego wnuczka), którzy proponują mu jakiś nielegalny proceder, ten wystraszony przystaje na...
Czy ktoś go jeszcze pamięta leciał na TV regionalnej gdzieś w 1997 roku ktoś wie jaki był oryginalny tytuł tego filmu ??
Pamiętam, że leciała gdzieś koło 2003-2006. Akcja działa się w świecie, w którym prawie
każdy miał robota. Te roboty walczyły ze sobą w pojedynkach. Głównego bohatera nie było
stać na robota, jednak w końcu kupił sobie jakiegoś starego i używanego, z którego nie był
zadowolony. Później okazało się, że ma jakąś...
a zatem...przechodząc do meritum, chodzi mi o 53 minutę tegoż odcinka Gliny https://www.youtube.com/watch?v=SMsv79vxfwg&t=382s .... Nie przypominam sobie żeby wcześniej był poruszany motyw związany z tą sceną w filmie, która jest snem Gajewskiego..
Czy ktoś może wie z czym wiąże się ten krótki akcent w filmie? Ja...
Witam
poszukuje seriale nie proceduralnego, ma to byc serial z ciagnaca sie fabuła. I najlepiej taki ktory nie zostal anulowany , jest ukonczony lub nadal w emisji.
seriale ktore widzialem:
Prison Break,
Heroes,
Peak Binder
Supernatural
Walking Dead
Filary Ziemi
Gra o Tron
Bez Skazy
Breaking Bad
Sons Of...