Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej :) szukam serialu w stylu Imperium http://www.filmweb.pl/serial/Imperium-2015-710811 macie jakieś propozycje?

Szukam tego serialu http://www.filmweb.pl/serial/Crusoe-2008-461732 z tymi samymi aktorami, tyle że jak jeszcze Crusoe ratował piętaszka z rąk dzikusów i jego ojca itp.
Z 8 lat temu leciało to bodajże na TVP1, nie wiem jak się nazywa ten serial, bo niby powinien Crusoe, ale jest podane, że jest to adaptacja 13...

Witam kiedy będzie najnowszy sezon dostępny z lektorem? Ktoś coś wie?

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale może ktoś z was orientuje się, że w Polsacie Smyk później nazwanym Polsat Junior leciały takie telenowele dla dzieci, czy może ktoś z was pamięta ich tytuły, a może nawet wie jak one się nazywają oryginalnie? Będę wdzięczny!

Skończyłam oglądać 4 sezon The Vampire Diaries i wiem że wraz z rozpoczęciem 5 sezonu zaczyna się akcja w The Originals gdy pierwotni wracają do Nowego Orleanu. Moje pytanie odnosi się do tego czy w akcja i niektóre wątki są przeplatane w obu tych serialach i czy w takim wypadku lepiej żebym oglądała je razem, czy mogę...

więcej

Poszukuję kreskówki z około...2003-2007 roku. Była to bajka o takim chłopaku; miał on spłaszczoną głowę i był blondynem. Mieszkał bodajże u dziadków na poddaszu, i miał mega pokój [wszystko na pilota] - a nad łóżkiem miał przeszklone okno. Wchodził do tego pokoju przez spuszczane schody na końcu korytarzu. Czasami...

Mam do oddania z własnej woli bilet GOLD za darmo. Wygrałam go w konkursie na filmwebie, niestety nie mogę się na nim pojawić, a nie chce, aby się zmarnował. Czy jest ktoś zainteresowany?

Mam pytanie w jednym wywiadzie Tede powiedział, że WSZ prowadził program, który był wielkim niewypałem a nawet czymś gorszym. Pamiętam ,że miał tam komputerową dorobioną maskę. Czy ktoś coś kojarzy może??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Poszukuje pilnie bajki, bądź serialu tv dla dzieci, który pojawił się na przełomie lat 80tych i 90tych. Była to historia dzieci, które dostały się do miejsca gdzie w podziemiach kukiełki- lalki przedstawiały klasykę opery. Była tam postać śpiewaczki o długich czarnych włosach. Kukiełki przypominały troszkę te z...