Nigdy go nie widziałem ani nie znam tytułu ale mam zdjęcie http://i.imgur.com/wwTkrWK.png
Jeżeli zadawnie zdjęć jest zakazane(nie mam czasu teraz na czytanie regulaminu to proszę mi to powiedzieć)
Mogę za to opisać jak ktoś nie chce wchodzić w link . Jest tam duża szmaciana lalka z ogromną głową oczami z guzików...
Najlepiej z wątkiem lesbijskim, coś w stylu "Facking it", "the 100", "Orphan Black", "OITNB", "Wentworth". Nie koniecznie "Słowo na L".
W sumie może też być bez wątku w stylu "Penny Dreadful", "Anne (Ania nie Anna)", "Riverdale", "Pod kopułą", "Fear the walking dead", "iZombie", "Partnerki.
Ważne tylko, żeby główna...
Proszę o rozpisanie uniwersum Gwiezdnych wrót? który serial oglądać po głównym filmie najpierw i po kolei dale by mieć ciągłość i tp j?? nie oglądałem żadnego oprócz głównego filmu i mam sporo do nadrobienia ...
Ostatnio powrócił w moich wspomnieniach serial jaki oglądałm chodząc do podstawówki. Chciałam go odnaleźć na filmwebie ale niestety nie jestem w stanie go odnaleźć. Serial jest produkcji francuskiej przeznaczony dla młodzieży. Powstał albo pod koniec lat 80-tych albo w pierwszej połowie lat 90-tych, maksymalnie do roku...
więcejKiedyś oglądałam bajkę animowaną, nie mogę sobie przypomnieć jaki miała tytuł. Pamiętam tyle, że byli jacyś ludzie którzy nie mieli dostępu do wody i jakiś chłopczyk przeciskał się przez ciasne korytarze, potem chyba był jakiś potwór z którym walczył a na sam koniec uratował tych ludzi przed suszą. Może ktoś zna?...