Udało mi się zobaczyć tylko początek zwiastunu, gdzie padły słowa kobiety "i've never disappear, i've always been there".Pamiętam, że to produkcja Netflix.
Zaciekawiło mnie to, więc czy ktoś pomoże w poszukiwaniach? Może komuś się pojawiła ta reklama na yt?
Witam, szukam serialu. Pamiętam że bodajże miał 2 odcinki ale nie wiem na pewno, była tam grupa przyjaciół gdzie ginął jeden z nich raz po raz a małżeństwo w tej grupie miało córkę która okazała się siostra tego co zabijał (byli oni chyba dziećmi ludzi z taboru wędrownego) bo w tą noc co to małżeństwo ja znalazło to...
więcejWitam, szukam serialu fantasy o wyspie z magicznymi stworzeniami, z której nie można się było wydostać i jeden wybrany chłopak miał ją uratować. Serial był krótki o ile się nie mylę, bo wydaje mi się że miał tylko 2 sezony i z całą pewnością kilka lat temu leciał na polsacie w niedzielę lub sobotę rano. Występowały w...
więcejLeciało w arabskiej tv w Polsce chyba tego nie było. Mały chłopczyk miał małego robocika ze spiczastym nosem, wyglądał jak metalowa wersja pinokio i jak było jakieś zagrożenie z strony wrogów to przemieniał się w dużego robota.
Jakie bajki z dzieciństwa wspominacie najmilej? ja osobiście :
* Piękna i Bestia
* Ariell
* Król Lew ( chociaż na tym to bardziej płakałam ;)
* Pocahontas
* Bambie
Więcej nie pamiętam :)
Mam pytanie bardzo dawno temu oglądałam film gdzie facet jest kierowcą autobusu i kobiety wychodzily późno z pracy o zawsze ten kierowca uprowadzal kobietę która była sama z nim w tym autobusie i potem zakopywał je poda ktoś może tytuł? Wazneee