Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o rozpisanie uniwersum Gwiezdnych wrót? który serial oglądać po głównym filmie najpierw i po kolei dale by mieć ciągłość i tp j?? nie oglądałem żadnego oprócz głównego filmu i mam sporo do nadrobienia ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ostatnio powrócił w moich wspomnieniach serial jaki oglądałm chodząc do podstawówki. Chciałam go odnaleźć na filmwebie ale niestety nie jestem w stanie go odnaleźć. Serial jest produkcji francuskiej przeznaczony dla młodzieży. Powstał albo pod koniec lat 80-tych albo w pierwszej połowie lat 90-tych, maksymalnie do roku...

więcej

Jakie polecacie?

Kiedyś oglądałam bajkę animowaną, nie mogę sobie przypomnieć jaki miała tytuł. Pamiętam tyle, że byli jacyś ludzie którzy nie mieli dostępu do wody i jakiś chłopczyk przeciskał się przez ciasne korytarze, potem chyba był jakiś potwór z którym walczył a na sam koniec uratował tych ludzi przed suszą. Może ktoś zna?...

Na miasto spada wielka kopuła i odcina miasto od intenetu itd.

użytkownik usunięty

Pamiętam fragment filmu z dzieciństwa i nie była to komedia :D Już tłumaczę. Pamiętam tylko motyw ze szczurem. Był związany człowiek, a drugi postawił mu szczura na brzuchu i zamknął w takim naczyniu. Po chwili porywacz (?) tłumaczył ofierze, że szczury potrafią przeżreć się nawet przez beton, więc z jego brzuchem nie...

więcej

Witam, czy ktoś z użytkowników platformy Showmax mógłby podzielić się uwagami na jej temat? Szczególnie interesuje mnie kwestia dostępności polskich filmów, które po promocji kinowej schodzą z ekranów i nie ma już możliwości ich zobaczenia (poza czekaniem na wydanie DVD, a i nie każdy tytuł wychodzi potem na tym...

Polsat ostatnio puszcza Szklaną Pułapkę, do tej pory wyemitował pierwsze trzy części. Spodziewałem się że da czwórkę a tu będzie piątka. Czwórka ma być dopiero za tydzień. Czy to jest jakaś wpadka Polsatu? Czy by zachować ciągłość powinno obejrzeć się pierw 4.0 a dopiero piątkę? tak jak sugeruje Polsat

Odeszła wielka osobowość, ikona muzyki i telewizji... :/

Oprócz wielu przebojów które wylansował, pozostanie w naszej pamięci jako wykonawca piosenki tytułowej z serialu "Pszczółka Maja".

Dla kilku pokoleń to kultowa melodia dzieciństwa ...