Pamiętam fragment filmu z dzieciństwa i nie była to komedia :D Już tłumaczę. Pamiętam tylko motyw ze szczurem. Był związany człowiek, a drugi postawił mu szczura na brzuchu i zamknął w takim naczyniu. Po chwili porywacz (?) tłumaczył ofierze, że szczury potrafią przeżreć się nawet przez beton, więc z jego brzuchem nie...
więcejWitam, czy ktoś z użytkowników platformy Showmax mógłby podzielić się uwagami na jej temat? Szczególnie interesuje mnie kwestia dostępności polskich filmów, które po promocji kinowej schodzą z ekranów i nie ma już możliwości ich zobaczenia (poza czekaniem na wydanie DVD, a i nie każdy tytuł wychodzi potem na tym...
Polsat ostatnio puszcza Szklaną Pułapkę, do tej pory wyemitował pierwsze trzy części. Spodziewałem się że da czwórkę a tu będzie piątka. Czwórka ma być dopiero za tydzień. Czy to jest jakaś wpadka Polsatu? Czy by zachować ciągłość powinno obejrzeć się pierw 4.0 a dopiero piątkę? tak jak sugeruje Polsat
Odeszła wielka osobowość, ikona muzyki i telewizji... :/
Oprócz wielu przebojów które wylansował, pozostanie w naszej pamięci jako wykonawca piosenki tytułowej z serialu "Pszczółka Maja".
Dla kilku pokoleń to kultowa melodia dzieciństwa ...
Szukam serialu, najlepiej dostępnego gdzieś na internecie (więc w miarę nie niszowego), z tym, że:
- niekryminalny, bez strzelaniny co oddcinek i biegania za przestępcą
- niekostiumowy, nieosadzony 200 lat temu
- bez garniturów, Białego Domu i ochrony rządu
- bez gagów, ,,śmiesznych" tekstów, głupawej...
Na TVN trafiłam przez przypadek na amerykański serial kryminalny pt."Bez śladu". Zaczełam go oglądać i strasznie mi się spodobał,niestety przestali go puszczać w telewizji. Szukam osób które tak jak ja lubią ten serial. I prosze o polecenie jakiś innych seriali kryminalnych. Pozdro i prosze o pomoc może ktoś wie jak...
więcejJak wyzej szukam serialu. Lecial kiedys tj. lata 90 na niemieckim Cartoon Network. Byla to bajka mysle dla troszke starszych dzieci o rybie detektywie. Mial plaszcz i kapelusz, pamietam ze byla taka ryba kusicielka ze tak to ujme:-P moze ktos cos skojarzy po tak nielicznych informacjach:-D