Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu w którym mały chłopiec choruje na raka i leczy go znachor z polski czy z europy. Później ten nowotwór powraca a znachora traci moc jego ręce stają się zimne

Hej, ostatnio przypomniał mi się serial którego kawałki widziałem w dzieciństwie. To nie telenowela ale serial może obyczajowy. Sam nie wiem. Kojarzę kilka scen tylko. Był jeden zły który kochał dziewczynę która z kolei kochała jakiegoś detektywa. Ten zły miał w biurze ukryty pokój z obrazem (obrazami)? W obsadzie dość...

więcej

Czy może ktoś kojarzy w jakim serialu przyjaciele udali się na miasto (możliwe, że był to wieczór kawalerski) i dokładnie obliczyli ile alkoholu mogą wypić w określonym czasie, aby się nie upić. Oczywiście im to nie wyszło, bo pod nieobecność jednego, drugi dolewa wódki. Mam wrażenie, że było to w teorii wielkiego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na imdb od zawsze? był filmowy ranking top250. na filmwebie powiększyliście do 500.
serialowy też ma 250 pozycji, warto by tu też rozszerzyć. 1/4 seriali to animowane, które nie każdy chce oglądać (choć te co oglądałem zasługują na miejsce w rankingu). Co ciekawe ranking imdb i filmwebowy pokrywają się w około 90 %....

więcej

Jakie obecnie (nie koniecznie w tej chwili) seriale oglądacie ?

j.w

Są jakieś ciekawe seriale historyczne (chodzi mi o miniseriale i pozycje zakończone)

1. Pełne akcji, gdzie jest jakaś wojna i gdzie dużo jest akcji

2. Gdzie mamy charyzmatyczną postać kobiecą i dużo akcji

3. Gdzie mamy jeden konflikt pokazany z perspektywy kilku narodów biorących w nim udział

Chodzi o...

Hej,
jak w temacie. Uwielbiam anime których akcja dzieje się w przeszłości, najlepiej starożytność bądź średniowiecze. Właśnie takich poszukuje! Produkcja może być mroczna bądź zabawna, bez znaczenia.
Proszę Was o pomoc w znalezieniu ciekawych tytułów, im więcej tym lepiej!
Dziękuję z góry.