Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To prawdopodobnie byl odcinek jakiegos serialu z horrorami (kazdy odcinek inna historia). Ten byl akurat o mlodej malarce, ktora zdecydowala sie byc surogatka. W trakcie ciazy miala rozne niepokojace sny i leki, ale lekarze ja uspokajali. Ostatecznie dziecko zamiast sie urodzic przejmowalo kontrole nad kobieta (jakis...

więcej

Bardzo długo poszukuje tego filmu i nie mogę znaleźć tytułu. Mniej więcej tak toczy się akcja:

Młoda dziewczyna ma nudne zycie, nic sie w nim nie dzieje, a ona nie nalezy do najszczesliwszych. Pewnej nocy budzi sie a nad nia stoi facet, pokazuje jej noz i kaze isc z nim. Ona poslusznie bez paniki wychodzi. Kiedy...

więcej

Witam mam do was pytanie z wiązane z serialem Białe Kołnierzyki ( White Collar) . Czy
akcja w tym serialu jest ciągle taka sama ? Czy coś się zmienia ? Chodzi mi o to czy jest to
serial taki jak np. CSI: Kryminalne zagadki NY że ciągle łapią przestępców ale nic prócz tego
się nie dzieje . Czy może tak jak np. W...

więcej

Hej! Szukam serialu podobnego do Riverdale czy Pretty Little Liars. Głównie amerykańska szkoła,młodzież, tajemnica, bez istot nadprzyrodzonych. Proszę, aby nie był to ciągnący się niemiłosiernie serial obyczajowy, bo zależy mi właśnie na jakimś ciekawym wątku,tajemnicy,zbrodni itp. itd. Czekam na propozycje

Nie wiedziałam gdzie dodać taki temat. Bardzo bym prosiła, żebyście wymienili wszystkie bajki typowe dla dziewczyn, o grupce dziewczyn. Mogą być kreskówki, ale też i filmy animowane.

Zwracam się gł do panów lubicie babskie seriale.?

Kto oglądał ten wyśmienity serial w całości i chciałby zgarnąć kilka cennych punktów? Hop sa sa!

Chodzilo orecenzje. trudno mi recenzowac, ale chce sie podzielic moimi wrazeniami. Nie bede sie doszukiwac jakichs walorow fachowych, ale wedlug mnie serial jest intrygujacy, w doborowej obsadzie. Beren Saat jest wspaniala. Byc moze czasami jest naiwny, ale w koncu nie o to chodzi. 2,5 godzinny odcinek mija szybko i...

więcej

wolę rozrywkę na max. 2 godziny przy filmach, niż tracić czas na odcinki. jedynie Black Mirror mnie zaciekawił, bo jest naprawdę oryginalny

Witam, jako, że ostatnim czasem zostałem szczęśliwym posiadaczem netflixa, poszukuję godnych polecenia seriali pod warunkiem, że owe seriale zostały zakończone. Jestem typem, że muszę obejrzeć już teraz na raz a nie czekać w nieskończoność na kolejne odcinki. Z góry dzięki.