Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na imdb od zawsze? był filmowy ranking top250. na filmwebie powiększyliście do 500.
serialowy też ma 250 pozycji, warto by tu też rozszerzyć. 1/4 seriali to animowane, które nie każdy chce oglądać (choć te co oglądałem zasługują na miejsce w rankingu). Co ciekawe ranking imdb i filmwebowy pokrywają się w około 90 %....

więcej

Jakie obecnie (nie koniecznie w tej chwili) seriale oglądacie ?

j.w

Są jakieś ciekawe seriale historyczne (chodzi mi o miniseriale i pozycje zakończone)

1. Pełne akcji, gdzie jest jakaś wojna i gdzie dużo jest akcji

2. Gdzie mamy charyzmatyczną postać kobiecą i dużo akcji

3. Gdzie mamy jeden konflikt pokazany z perspektywy kilku narodów biorących w nim udział

Chodzi o...

Hej,
jak w temacie. Uwielbiam anime których akcja dzieje się w przeszłości, najlepiej starożytność bądź średniowiecze. Właśnie takich poszukuje! Produkcja może być mroczna bądź zabawna, bez znaczenia.
Proszę Was o pomoc w znalezieniu ciekawych tytułów, im więcej tym lepiej!
Dziękuję z góry.

To prawdopodobnie byl odcinek jakiegos serialu z horrorami (kazdy odcinek inna historia). Ten byl akurat o mlodej malarce, ktora zdecydowala sie byc surogatka. W trakcie ciazy miala rozne niepokojace sny i leki, ale lekarze ja uspokajali. Ostatecznie dziecko zamiast sie urodzic przejmowalo kontrole nad kobieta (jakis...

więcej

Bardzo długo poszukuje tego filmu i nie mogę znaleźć tytułu. Mniej więcej tak toczy się akcja:

Młoda dziewczyna ma nudne zycie, nic sie w nim nie dzieje, a ona nie nalezy do najszczesliwszych. Pewnej nocy budzi sie a nad nia stoi facet, pokazuje jej noz i kaze isc z nim. Ona poslusznie bez paniki wychodzi. Kiedy...

więcej

Witam mam do was pytanie z wiązane z serialem Białe Kołnierzyki ( White Collar) . Czy
akcja w tym serialu jest ciągle taka sama ? Czy coś się zmienia ? Chodzi mi o to czy jest to
serial taki jak np. CSI: Kryminalne zagadki NY że ciągle łapią przestępców ale nic prócz tego
się nie dzieje . Czy może tak jak np. W...

więcej

Hej! Szukam serialu podobnego do Riverdale czy Pretty Little Liars. Głównie amerykańska szkoła,młodzież, tajemnica, bez istot nadprzyrodzonych. Proszę, aby nie był to ciągnący się niemiłosiernie serial obyczajowy, bo zależy mi właśnie na jakimś ciekawym wątku,tajemnicy,zbrodni itp. itd. Czekam na propozycje