Siemka! Oglądałem ostatnio pewien program podróżniczy („Władca Dziczy”) i chyba mam syndrom odstawienia, nadrobiłem trzy sezony i szukam czegoś równie dobrego. Nowy odcinek wychodzi raz na tydzień i nie mam co ze sobą począć. Także no oglądał ktoś jakiś trzymający w napięciu program o podróżach? Nic w stylu...
Witam! Może polecić ktoś serial, który opowiada o wojsku. Bardzo interesuję się misjami wojsk na bliskim wschodzie. Ostatnio widziałem Six oraz Shooter, bardzo przypadły mi do gustu. Mogą być również inne filmy gdzie jest dużo strzelania i innych jednak szukam czegoś gdzie jest to pokazany w bardziej profesjonalny i...
więcejWitam, może ktoś polecić seriale z głównym bohaterem, który rozwiązuję jakieś problemy snując ciekawe plany, używa perswazji lub nawet manipulacji by osiągnąć cel? Coś jak w Prison Break albo The Mentalist, oglądałem też House of Cards, ale po 3 sezonach przestał mnie ciekawić. Z góry dzięki i pozdrawiam ;)
Jakby kogoś interesowały dawne bajki, filmy i seriale to może zerknąć na mój profil - blog, jest tam spora lista tytułów wraz z linkami do opisów na filmwebie. Przydatne np. jeśli ktoś poszukuje jakiegoś tytułu albo ot tak chce sobie przypomnieć dawne dzieje. Głównym celem było to, aby mi te tytuły nie uciekły z głowy,...
więcejCześć :) poszukuje tytułu serialu o gościu który rozwiazywal zagadki związane z ufo lub ogólnie zjawiskami nadprzyrodzonymi. Nie pamiętam dokładnie. Serial leciał dobre 15 lat temu chyba na tvp 2 w niedzielę rano. Klimat zbliżony do planety małp, lub świętego - serial raczej amerykański. Ogólnie myale ze to lata 70 te...
więcejFabuła filmu ptzedstawia się (z tego co dawno temu zapamiętałem) następująco: z łona zmarłej matki uratowano dziecko, było od tego moment półżywe półmartwe, przygarneli go chyba jacyś wojakowie. W dorosłości szukał czegoś prawdopodobnie w Hiszpanii. Wydaje mi sie, ze film był produkcji niemieckiej.
1. Zakończyłam właśnie oglądanie Trzynastu Powodów, jestem w trakcie Riverdale i szukam czegoś podobnego. Kiedyś ogladałam też One Tree Hill i bardzo mi przypadł do gustu. Chodzi mi o jakis serial o życiu nastolatków, może być z watkiem kryminalnym, dramat.
2. Szukam też czegoś porąbanego w stylu Lost :) Tajemnice,...
Witam,
poszukuję polskiego serialu który leciał w telewizji dobre kilka lat temu nie wiem czy nie nawet z 5? coś koło tego. Ogólnie to mało pamiętam poza tym, że był polski i akcja toczyła się głownie w firmie jak nie cały serial był tam nagrywany.
Zna się ktoś na anime? Czy jest coś z anime:
1.W stylu clannad i kanon
-bez głupkowatego humoru
-gdzie historia ma porządne i logiczne zakończenie
-gdzie są ciekawe postaci
-gdzie jest jeden facet i kilka kobiet albo jeden facet i dwie kobiety
-gdzie historia jest ciekawa w miarę od początku
-chodzi mi o anime...