Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiedziałam gdzie dodać taki temat. Bardzo bym prosiła, żebyście wymienili wszystkie bajki typowe dla dziewczyn, o grupce dziewczyn. Mogą być kreskówki, ale też i filmy animowane.

Zwracam się gł do panów lubicie babskie seriale.?

Kto oglądał ten wyśmienity serial w całości i chciałby zgarnąć kilka cennych punktów? Hop sa sa!

Chodzilo orecenzje. trudno mi recenzowac, ale chce sie podzielic moimi wrazeniami. Nie bede sie doszukiwac jakichs walorow fachowych, ale wedlug mnie serial jest intrygujacy, w doborowej obsadzie. Beren Saat jest wspaniala. Byc moze czasami jest naiwny, ale w koncu nie o to chodzi. 2,5 godzinny odcinek mija szybko i...

więcej

wolę rozrywkę na max. 2 godziny przy filmach, niż tracić czas na odcinki. jedynie Black Mirror mnie zaciekawił, bo jest naprawdę oryginalny

Witam, jako, że ostatnim czasem zostałem szczęśliwym posiadaczem netflixa, poszukuję godnych polecenia seriali pod warunkiem, że owe seriale zostały zakończone. Jestem typem, że muszę obejrzeć już teraz na raz a nie czekać w nieskończoność na kolejne odcinki. Z góry dzięki.

To na pewno:
-huntik łowcy tajemnic (nie widziałem lepszego serialu i nie wiem czy kiedyś zobacze)
-ben 10
-lego ninjago mistrzowie spinjistu

Pamiętam nawet polski tytuł: "Wesołe małpki, Serdel i Pyrek", w starej ramówce znalazłem informację, że była to produkcja brytyjska i liczyła 25 odcinków. Tak z sentymentu chciałem dodać do bazy, ale nie wiem jaki był oryginalny tytuł. Czy ktoś z Was pamięta?

Szukam czegoś podobnego do Dextera i iZombie. Gatunek: thriller, kryminał, horror, sci-fi, komedia. Najlepiej, aby były wymieszane. Interesują mnie produkcje, w których gra aktorska jest wiarygodna i między bohaterami są prawdziwe relacje, nie tak, jak w tych młodzieżowych, gdzie wszystko jest mocno przerysowane.

Szukam "jednosezonowców", dobrych seriali skończonych po jednym sezonie, niekoniecznie nowe. Ktoś coś?