Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To na pewno:
-huntik łowcy tajemnic (nie widziałem lepszego serialu i nie wiem czy kiedyś zobacze)
-ben 10
-lego ninjago mistrzowie spinjistu

Pamiętam nawet polski tytuł: "Wesołe małpki, Serdel i Pyrek", w starej ramówce znalazłem informację, że była to produkcja brytyjska i liczyła 25 odcinków. Tak z sentymentu chciałem dodać do bazy, ale nie wiem jaki był oryginalny tytuł. Czy ktoś z Was pamięta?

Szukam czegoś podobnego do Dextera i iZombie. Gatunek: thriller, kryminał, horror, sci-fi, komedia. Najlepiej, aby były wymieszane. Interesują mnie produkcje, w których gra aktorska jest wiarygodna i między bohaterami są prawdziwe relacje, nie tak, jak w tych młodzieżowych, gdzie wszystko jest mocno przerysowane.

Szukam "jednosezonowców", dobrych seriali skończonych po jednym sezonie, niekoniecznie nowe. Ktoś coś?

To polska produkcja, lata temu w TV była.
Fabuła, czyli co pamiętam.
Bohaterowie podróżują wielką, metalową latającą rybą, coś jakby klasycznego Nautiliusa Verna umieścić w powietrzu.
Taki surrealistyczny statek-ryba ląduje na jakiejś skalistej wysepce. Potem pasażerowie idę gdzieś w głąb, coś się dzieje, jest...

więcej

Chodzi głównie o podobieństwo w fabule , to będę wdzięczny za podanie tytułów .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wszedłem akurat dzisiaj ( przed chwilą ) na filmweb, patrzę..... a tu wiadomość że od dzisiaj wieczorem przez całą noc puszczają wszystkie odcinki sezonu 1 i dwa odcinki sezonu 2. A potem co wieczór kolejne 2 odcinki.

Dla mnie to super wiadomość bo ostatnio ten serial chodził za mną straszliwie a nie umiałem go...

Kiedyś były,ale ktoś usunął.Taki znany i dobry serial,żeby nie miał plakatu? Słabo to wygląda.Jeśli ktoś może to niech doda plakaty do tych seriali.

Cześć chciałbym krótko zapytać czy istnieje bądź znacie jakikolwiek serial nie ważne z którego roku o tematyce kulturystycznej lub zbliżonej ? Oczywiście jest garstka sportowych seriali jednak ja bym gustował w taki by fabuła toczyła się wokół siłowni, kulturystów czy nawet jakiś lekarzy trenerów no i wiadomo ich życie...

więcej