Dawno temu oglądałam ten film i pamiętam, tylko końcówkę, że jakaś kobieta i kilkumiesieczne dziecko mają wypadek, jak wracają od fotografa i jej mąż o tym opowiada/czy ktoś czyta jego zapiski...
Szukam tytułu polskiego serialu opowiadającego o dziewczynie która jakimś cudem znalazła się w czasach sredniowiecznej polski.
Szukam serialu przygodowo-historycznego, czyli takiego, gdzie jest jakaś akcja, pojedynki, bitwy czy coś w tym stylu.
-Gdzie fabuła jest ciekawie przedstawiona i wszystko jest w niej wyjaśnione.
-Gdzie wszystkie wątki mają swoje logiczne zakończenie
-Gdzie postaci są ciekawe i charakterystyczne
-Gdzie są postaci...
Z cyklu "szukam tytułu":
Mam pytanie do starszych użytkowników portalu, chodzi mi o tytuł jednego z przedstawień Teatru Telewizji. Była to jakaś komedia, główny bohater siedział przed telewizorem i oglądał reklamy, m.in. słynnego "Prusakolepu" i nagle pojawiła się w jego mieszkaniu jakaś postać, jakiś duch albo kosmita...
Poszukuję bajki bądź filmu o Furbym, który przybył z kosmosu. Znajomy upiera się, że owa bajka była chińska. Niestety nic takiego nie mogę namierzyć, nie ma ani śladu w internecie.
Istnieje w ogóle taka bajka lub film?
Jakie stare programy miło wspminacie?
z TVP 1
np:
5-10-15, randka w ciemno, śmiechu warte, teleranek.
z TVP 2
np:
30 ton lista lista przebojów, szansa na sukces, koło fortuny,
z POLSAT-u
np:
Disco relax, bar, big brother,
z TVN-u
pascal: poprostu gotój, sextet, taniec z gwiazdami, clever widzisz i...
Cześć.
Od jakiegoś czasu z moją lubą oglądamy sobie wieczorkiem seriale - tak, żeby mieć jakiś codzienny wieczorny cel, po całym dniu :)
Kilka tytułów się przewinęło, kilka obejrzeliśmy byleby tylko dotrwać do końca, kilka porzuciliśmy po paru odcinkach.
Właśnie skończyliśmy "Trzynaście powodów". Fajny serial, bez...
Chce cos z wciagajaca fabula. Przyklady seriali ktore byly dla mnie dobre:
Hannibal
Daredevil
Gra o tron
Wikingowie