Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakby kogoś interesowały dawne bajki, filmy i seriale to może zerknąć na mój profil - blog, jest tam spora lista tytułów wraz z linkami do opisów na filmwebie. Przydatne np. jeśli ktoś poszukuje jakiegoś tytułu albo ot tak chce sobie przypomnieć dawne dzieje. Głównym celem było to, aby mi te tytuły nie uciekły z głowy,...

więcej

Cześć :) poszukuje tytułu serialu o gościu który rozwiazywal zagadki związane z ufo lub ogólnie zjawiskami nadprzyrodzonymi. Nie pamiętam dokładnie. Serial leciał dobre 15 lat temu chyba na tvp 2 w niedzielę rano. Klimat zbliżony do planety małp, lub świętego - serial raczej amerykański. Ogólnie myale ze to lata 70 te...

więcej

Fabuła filmu ptzedstawia się (z tego co dawno temu zapamiętałem) następująco: z łona zmarłej matki uratowano dziecko, było od tego moment półżywe półmartwe, przygarneli go chyba jacyś wojakowie. W dorosłości szukał czegoś prawdopodobnie w Hiszpanii. Wydaje mi sie, ze film był produkcji niemieckiej.

1. Zakończyłam właśnie oglądanie Trzynastu Powodów, jestem w trakcie Riverdale i szukam czegoś podobnego. Kiedyś ogladałam też One Tree Hill i bardzo mi przypadł do gustu. Chodzi mi o jakis serial o życiu nastolatków, może być z watkiem kryminalnym, dramat.

2. Szukam też czegoś porąbanego w stylu Lost :) Tajemnice,...

więcej

Witam,
poszukuję polskiego serialu który leciał w telewizji dobre kilka lat temu nie wiem czy nie nawet z 5? coś koło tego. Ogólnie to mało pamiętam poza tym, że był polski i akcja toczyła się głownie w firmie jak nie cały serial był tam nagrywany.

Zna się ktoś na anime? Czy jest coś z anime:
1.W stylu clannad i kanon
-bez głupkowatego humoru
-gdzie historia ma porządne i logiczne zakończenie
-gdzie są ciekawe postaci
-gdzie jest jeden facet i kilka kobiet albo jeden facet i dwie kobiety
-gdzie historia jest ciekawa w miarę od początku
-chodzi mi o anime...

więcej

Widziałem chyba ten serial w 2014 we wakacje w telewizji. Szczegóły, które pamiętam:
1. Pewien młody chłopak miał romans, albo próbował poderwać starszą od siebie kobietę też powiązaną z jakąś mafią.
2. Był też pewien starszy facet, któremu jeden bohater oferował propozycję pracy w Stanach Zjednoczonych w Santa...

Zastanawiałem się, czemu tak lubimy oglądać filmy o superbohaterach i czemu tak bardzo fascynują nas ekranizacje komiksów o superbohaterach. Poczytałem wszystkie wypowiedzi na forum odnośnie takich filmów jak Batman, Superman, Spiderman, X-Man, Hulk, Kobieta-Kot itp. I wnioskowałem, że ludzie, którzy są fanami komiksów...

więcej

Wiram moze ktos pomoc szukam odcinak 13 posterunku co i wylaczyli prad ale nie ten odcinek napad na bank z 2 serii tameten to byl mial chyba kumpel czarak przyjsc i byl kiedzem i jak im wylczayli prad to sie o wszystko potykali a my widzielismy to w noktowizi

Cześć! Chciałam się zapoznać z tym już starszym ale podobno bardzo dobrym serialem. Czy obejrzenie kliku wybranych odcinków jest okej? Nie mam zbyt czasu na oglądanie wszystkich sezonów ale chciałabym też poczuć klimat i ogarniać względnie co się dzieję na ekranie. Czy kolejne odcinki są mocno ze sobą powiązane czy to...

więcej