Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Widziałem chyba ten serial w 2014 we wakacje w telewizji. Szczegóły, które pamiętam:
1. Pewien młody chłopak miał romans, albo próbował poderwać starszą od siebie kobietę też powiązaną z jakąś mafią.
2. Był też pewien starszy facet, któremu jeden bohater oferował propozycję pracy w Stanach Zjednoczonych w Santa...

Zastanawiałem się, czemu tak lubimy oglądać filmy o superbohaterach i czemu tak bardzo fascynują nas ekranizacje komiksów o superbohaterach. Poczytałem wszystkie wypowiedzi na forum odnośnie takich filmów jak Batman, Superman, Spiderman, X-Man, Hulk, Kobieta-Kot itp. I wnioskowałem, że ludzie, którzy są fanami komiksów...

więcej

Wiram moze ktos pomoc szukam odcinak 13 posterunku co i wylaczyli prad ale nie ten odcinek napad na bank z 2 serii tameten to byl mial chyba kumpel czarak przyjsc i byl kiedzem i jak im wylczayli prad to sie o wszystko potykali a my widzielismy to w noktowizi

Cześć! Chciałam się zapoznać z tym już starszym ale podobno bardzo dobrym serialem. Czy obejrzenie kliku wybranych odcinków jest okej? Nie mam zbyt czasu na oglądanie wszystkich sezonów ale chciałabym też poczuć klimat i ogarniać względnie co się dzieję na ekranie. Czy kolejne odcinki są mocno ze sobą powiązane czy to...

więcej

Próbuję namierzyć serial- nakręcony na podstawie książki o podobnym tytule - był o dwóch dziewczynach o tych samych imionach jedna ze współczesności chyba lata 1960-1990 a druga z dawnej polskiej szlachty , które zamieniły się miejscami . tytuł był jakiś taki "dwie i tu imiona)= nie mylić ze starym filmem dwie JOASIE...

więcej

Hej jestem w trakcie oglądania Riverdale i 13 reasons why i chciałbym obejrzeć coś jeszcze, gdzie jest tak fajnie oddany klimat amerykańskich szkół.

Jakieś pomysły? Dodam że nie interesują mnie tasiemce.

Co to za film/serial lub aktor? Prosze o pomoc, dziękuję!
Zdjęcie w linku:
https://zapodaj.net/c8db375ccf10e.png.html

Dwa dni temu pojawiło się info, że Czarna Kompania zmierza na telewizyjne ekrany. Dla mnie genialny news, bo jest to jedna z moich ulubionych serii fantasy. Postać Pani ma grać Eliza Dushku (tutaj sam nie wiem czy to dobry wybór, ale kto wie). Mam nadzieję, że sama produkcja pójdzie w stronę Gry o Tron, niż chociażby...

więcej

Pamiętam, że w 1999 lub w 2000 weszła do polskich kin. Komedia o nagrywaniu filmu. "Producenci" szukają łatwego zarobku tanim kosztem i chcą zrobić film za darmo, np. łapiąc "statystów" w furgonetkę na granicy z Meksykiem. Jest tam też motyw nagrywania aktora z nienacka, żeby mu nie płacić. Przynajmniej tak to...

Coś wiecie więcej na temat planowanego serialu o przygodach Thorgala?
Jesienią media dość mocno rozpisywały się na temat możliwego przeniesienia na na ekran kultowego komiksu.
http://filmyfantastyczne.pl/newsy/thorgal-serial-w-stylu-wikingow-i-gry-o-tron
Mógłby być spory sukces. Thorgal nie jest anonimowym komiksem...

więcej