Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie książki polecilibyście mi, utrzymanie w klimacie seriali podanych poniżej:

Detektyw - pierwszy sezon
Fargo - obydwa sezony. Nieistotne lata rozgrywania akcji, chodzi o sam klimat.
The Americans - wątki czysto szpiegowskie (Nielegałowie) Wiem, że Severski pisze coś w tym stylu.
Synowie Anarchii - wiadomo,...

więcej

Czy tyllo mnie wkurza słaba ramówka na święta to już w Boże Narodzenie jest lepsza oferta .

Witam. Poszukuje filmu jak w temacie. Jedyno co wiem o tym filmie, to to ze na VHS nazywal sie ,, Zakrwawione piesci,, lecz po tym tytule niestety nie moge niczego znalezc. Mniej wiecej o fabule z tego co pamietam: koles ma na imie chyba Jason, porywaja mu dziewczyne czy jakos tak. Na bank scena koncowa to stara...

Cześć wszystkim,

był kiedyś taki film o chłopcu i dziewczynce i jakimś kosmicznym kamieniu, który oni mieli dostarczyć w jakieś specjalne miejsce.. było coś o kolorach i szczególnej roli tych dzieci. Był z nimi ktoś jeszcze, jakiś starszy facet, który im pomagał.
Pamiętam scenę, w której wrzucają ten kamień w...

Mnie się często zdarza przełączyć albo wyłączyć telewizor, a później zapomnieć, że oglądałem film.

Poszukuję seriali w stylu "The Royals" czyli o książętach, księżniczkach, rodzinach królewskich itp.
"The Crown" kojarzę.

Witam,
mam pytanko, czy znacie jakieś seriale o podróżach w czasie?

Szukam nowej kreskówki/anime:
-chcę żeby to był ciąg, wpływ na następny odcinek, na przykład Awatar: legenda Aanga
-musi zawierać elementy tragedii, komedii, niekiedy nawet elementy grozy/horroru
-główni bohaterowie to obie płcie. Nie chcę, aby było, że tylko jedna płeć odgrywa główną rolę
-jakaś historia...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

gdy byłem młody leciał serial o jakimś saksofoniście który chronił ludzi bądź był detektywem... Ubierał maskę... Kojarzy ktoś ??