Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
mam pytanko, czy znacie jakieś seriale o podróżach w czasie?

Szukam nowej kreskówki/anime:
-chcę żeby to był ciąg, wpływ na następny odcinek, na przykład Awatar: legenda Aanga
-musi zawierać elementy tragedii, komedii, niekiedy nawet elementy grozy/horroru
-główni bohaterowie to obie płcie. Nie chcę, aby było, że tylko jedna płeć odgrywa główną rolę
-jakaś historia...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

gdy byłem młody leciał serial o jakimś saksofoniście który chronił ludzi bądź był detektywem... Ubierał maskę... Kojarzy ktoś ??

Wiem że poprzednio było w maju , czy to stały miesiąc ogłaszania ramówki stacji The CW ?

Film widziałam bardzo dawno niestety nie mogłam go dokończyć. Pamiętam scenę że grupa ludzi (chyba kobiet) broniła domu przed Indianami. Jeden, przywódca nosił cylinder. Była tam babka o blond włosach która jak uciekając zeskoczyła ze skarpy na koniu iedy gonili ją indianie. Dalej nie oglądałam, jeśli ktoś coś kojarz...

więcej

Witam, szukam serialu, który emitowany był w latach - koniec 80-tych, lub początek 90-tych. Pamiętam scenę, w której koles stanał w obronie za kobietom w jakimś azjatyckim obozie, za co chinczycy przybili go gwoździami. Puścili go wolno, bo jego ostatnim życzeniem było napić się piwa, którego nie posiadali. pamięta...

1)Wojna z maszynami (uniwersum "Terminatora")
2)Inwazja kosmitów (np. "Wrogie niebo")
3)Apokalipsa Zombie (np. uniwersum "The Walking Dead")
4)Postapokaliptyczna społeczność (jak w serialu "Jerycho")

Holistyczna agencja detektywistyczna Dirka Gentlyego- czy ktoś wie jakie są ograniczenia wiekowe dla tego serialu?