Szukam nowej kreskówki/anime:
-chcę żeby to był ciąg, wpływ na następny odcinek, na przykład Awatar: legenda Aanga
-musi zawierać elementy tragedii, komedii, niekiedy nawet elementy grozy/horroru
-główni bohaterowie to obie płcie. Nie chcę, aby było, że tylko jedna płeć odgrywa główną rolę
-jakaś historia...
gdy byłem młody leciał serial o jakimś saksofoniście który chronił ludzi bądź był detektywem... Ubierał maskę... Kojarzy ktoś ??
Film widziałam bardzo dawno niestety nie mogłam go dokończyć. Pamiętam scenę że grupa ludzi (chyba kobiet) broniła domu przed Indianami. Jeden, przywódca nosił cylinder. Była tam babka o blond włosach która jak uciekając zeskoczyła ze skarpy na koniu iedy gonili ją indianie. Dalej nie oglądałam, jeśli ktoś coś kojarz...
więcejWitam, szukam serialu, który emitowany był w latach - koniec 80-tych, lub początek 90-tych. Pamiętam scenę, w której koles stanał w obronie za kobietom w jakimś azjatyckim obozie, za co chinczycy przybili go gwoździami. Puścili go wolno, bo jego ostatnim życzeniem było napić się piwa, którego nie posiadali. pamięta...
1)Wojna z maszynami (uniwersum "Terminatora")
2)Inwazja kosmitów (np. "Wrogie niebo")
3)Apokalipsa Zombie (np. uniwersum "The Walking Dead")
4)Postapokaliptyczna społeczność (jak w serialu "Jerycho")