Poszukuję tytułu programu TV emitowanego w ±1999-2002 (tak przypuszczam) w którym zawodnicy (głównie rodziny) amatorską kamerą, przy użyciu sprzętu i rekwizytów znalezionych we własnym domu starali się podrobić oryginalną reklamę. Studio przypominało te z teleturnieju "Idź na całość". Nie jestem pewien, na jakim kanale...
więcejWitam, szukam tytułów filmów gdzie ludzkość dokonuje inwazji na obcych (znudziły mnie inwazje obcych na ziemie).
Szukam filmu o samotnym ojcu, który miał dwie córki (bardzo przeciętne). Poznaje kobietę która pomaga starszej stać się bardzo ładną dziewczynę, co doprowadza do szaleństwa i bardzo zabawnych sytuacji ojca.
Poszukuje serialu o dwójce rodzeństwa, którzy za pomocą ekranu stworzonego przez ich
rodziców historyków/archeologów podróżowali w czasie. Dziewczyna jeździła na wózku
inwalidzkim i miała na imię Cleo (Cleopatra). Była brunetką, a jej brat chyba blondynem.
O ile pamiętam, szukali oni rodziców, którzy gdzieś się...
Jakie książki polecilibyście mi, utrzymanie w klimacie seriali podanych poniżej:
Detektyw - pierwszy sezon
Fargo - obydwa sezony. Nieistotne lata rozgrywania akcji, chodzi o sam klimat.
The Americans - wątki czysto szpiegowskie (Nielegałowie) Wiem, że Severski pisze coś w tym stylu.
Synowie Anarchii - wiadomo,...
Witam. Poszukuje filmu jak w temacie. Jedyno co wiem o tym filmie, to to ze na VHS nazywal sie ,, Zakrwawione piesci,, lecz po tym tytule niestety nie moge niczego znalezc. Mniej wiecej o fabule z tego co pamietam: koles ma na imie chyba Jason, porywaja mu dziewczyne czy jakos tak. Na bank scena koncowa to stara...
Cześć wszystkim,
był kiedyś taki film o chłopcu i dziewczynce i jakimś kosmicznym kamieniu, który oni mieli dostarczyć w jakieś specjalne miejsce.. było coś o kolorach i szczególnej roli tych dzieci. Był z nimi ktoś jeszcze, jakiś starszy facet, który im pomagał.
Pamiętam scenę, w której wrzucają ten kamień w...