Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiem że poprzednio było w maju , czy to stały miesiąc ogłaszania ramówki stacji The CW ?

Film widziałam bardzo dawno niestety nie mogłam go dokończyć. Pamiętam scenę że grupa ludzi (chyba kobiet) broniła domu przed Indianami. Jeden, przywódca nosił cylinder. Była tam babka o blond włosach która jak uciekając zeskoczyła ze skarpy na koniu iedy gonili ją indianie. Dalej nie oglądałam, jeśli ktoś coś kojarz...

więcej

Witam, szukam serialu, który emitowany był w latach - koniec 80-tych, lub początek 90-tych. Pamiętam scenę, w której koles stanał w obronie za kobietom w jakimś azjatyckim obozie, za co chinczycy przybili go gwoździami. Puścili go wolno, bo jego ostatnim życzeniem było napić się piwa, którego nie posiadali. pamięta...

1)Wojna z maszynami (uniwersum "Terminatora")
2)Inwazja kosmitów (np. "Wrogie niebo")
3)Apokalipsa Zombie (np. uniwersum "The Walking Dead")
4)Postapokaliptyczna społeczność (jak w serialu "Jerycho")

Holistyczna agencja detektywistyczna Dirka Gentlyego- czy ktoś wie jakie są ograniczenia wiekowe dla tego serialu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ten serial leciał dawno temu,taki przystojny facet wchodził do mechanicznej ogromnej kuli i przenosił się w przeszłość żeby zapobiec jakimś katastrofom.Jeśli ktoś kojarzy to proszę o nazwę tego serialu.

Witam, szukam kreskówki, która leciała na jetix (lub Disney XD)
Opowiada o zwierzętach w jakimś amerykańskim parku narodowym.
Głównym bohaterem jest białe zwierzątko w ubranku leśniczego i kapeluszu.
Kreskówka była robiona raczej komputerowo (ale nie była w 3D), w dość zielonej kolorystyce.
+w bajce były...