Jak to jest, że połowa ludzi w Polsce, no może nie połowa :) ale znaczna cześć osób, w szczególności ogląda takie opery mydlane jak M jak miłość, spaniałe stulecie itd.
Czy są tutaj fani takich filmów i mogą je jakoś obronić ??
A inni natomiast śmieją się z tych filmów do potęgi np: z Hanki Mostowiak i kartonów...
Szukam serialu! Ważne, żeby był choć trochę zabawny i raczej nie za stary.
Seriale, które mi się podobały i można się sugerować:
• Teen wolf (ale nie ze względu na wilkołaki tylko na historię, zabawne wątki i przyjaźń tam pokazaną)
• Riverdale
• Wybrana
Fajnie, by było gdyby było o nastolatkach, ale też może...
Dziś do mojej mamy przyszedł zwrot z podatku pomniejszony o kwotę zaległą z nieopłacenia abonamentu RTV.
Przyszło jej zawiadomienie ,że mama ma zadłużenie z poprzednich lat od 2010-2015 ,nawet nie wie kiedy , skąd , gdzie to podpisywała bo nic nie podpisywała i domniemywa,że przeszło to kiedyś z babci i jakiś czas...
Poleci ktos seriale dajace do myslenia, szczegolnie o zyciu/smierci/przyszlosci.
Takie jak np: Six feet under, True detective, Black mirror. Cos w stylu Luther,The killing czy nawet Life tez moga byc.
Nie musza byc koniecznie z wysoka ocena, moga byc przecietne, ale z motywami zmuszajacymi do zadumy.
Raczej cos...
Siemaszko wszystkim ! Orientuję się ktoś może co w końcu wyszło z tym sezonem 6'stym serialu "Love/Hate" ? Pamiętam, że skończyłem go na początku roku 2016 i gdzieś czytałem, że pod koniec 2016 będzie 6'sty sezon, nawet na filmwebie jest podobnie odnotowane jednak mamy już parę miesięcy po następnym roku a jak sezonu...
więcej