Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Czy Ktoś może kojarzy starą polską reklamę piwa (koniec lat 90-tych lub przełom XX/XXI wieku), w której kobieta (żona) gada jak katarynka (chyba przez telefon albo do męża, chyba w tym czasie jeszcze prasuje), gada, gada i gada bez przerwy, po czym jej mąż "przechodzi" przez ścianę (podłogę? przenosi się...

https://youtu.be/TSVdf3GeKKY

Widziałam wczoraj zapowiedź nowego serialu i kurcze nie pamiętam tytułu, zaczynał się od Bez...
Serial fantastyczny, z motywem chyba czarownic lub jakichś demonów o czarnych oczach, ktoś coś???

WITAM. JAK NAZYWA SIĘ TYTUŁ ODCINKA - KOBIETY, KTÓRE NIOSŁY ŚMIERĆ, W KTÓRYM PRZEDSTAWIONO SYLWETKĘ DOROTHE'I PUENTE? DZIĘKUJĘ

szukam serialu puszczanego z 10 lat temu przez TVP albo Puls opowiada o rodzeństwie które za sprawą pada do gry komputerowej przenoszą sie w świat gry dżungla piraci i te sprawy pamiętam że mieli buty do chodzenia po wodzie
Prosze o pomoc

Jako że jestem fanem dobrego sf poszukuje tytułu starego serialu w latach 1996 - 2000 r. możliwe iż został puszczany w tv jeszcze wcześniej. Każdy odcinek opowiadał inną historie. W jednym z odcinków był motyw budowy jakiegoś lasera dla obcych, parka dostawała instrukcje które rysowali na ścianie w postaci znaczków,...

więcej

Mając na myśli długie seriale, czyli takie gdzie jest 100, 200 i więcej odcinków.
Czy zdarzyło wam się obejrzeć np. drugi raz wszystkie odcinki przyjaciół, czy też stargate sg-1, lub każdy inny serial będący naprawdę długi.
Zastanawiam się czy warto archiwizować takie długie seriale, aby obejrzeć je ponownie np. za...

więcej

Hej pamiętam tylko jeden moment z tej reklamy tj. kilku młodziaków wskakuje dziadkowi na malucha bodajże i jeden z nich mówi "trzeba mieć fantazje dziadku" ktoś coś ?

Szukam seriali podobnych do chociażby "Lucyfera" czy "Castle".
Chodzi o to, żeby jedna z postaci była właśnie taka nietypowa, barwna, a druga bardziej poważna.. chodzi o seriale kryminalne, jak w tytule.

użytkownik usunięty

Cześć szukam strony gdzie mogę obejrzeć serial Lucyfer bo na tvn7 już leci chyba 5 odcinek a ja chce od pierwszego.
Ps. sprawdziłem już cda,YouTube ,stronę iply i player proszę pomożecie.