Szukam seriali kryminalnych w których występują zbrodnie, przestępstwa popełniane przez ludzi związanych z show businessem. Coś jak w Lucyferze. Kojarzy ktoś takie?
Wczoraj o 21.00 na Polsat Viasat History Obejrzałam razem z mężem pierwszy odcinek tego programu. Zawiła historia, ale, że oboje jesteśmy fanami Wikingów to dobrze było posłuchać o prawdziwej wersji wydarzeń. Wczorajszy odcinek to dopiero jeden z trzech, więc nie wszystkie karty od razu odsłonili :) Widzieliście?
Ogląda ktoś ten program "Ostatni Królowie" na Viasat History? Co sądzicie? Mi się bardzo podoba narracja Dana Snowa. I generalnie średniowiecze to mój ulubiony okres. Szkoda, że dziś ostatni odcinek.
Poszukuje dwóch telenowel, która niegdyś leciały na TVP3 Regionalna. Pierwsza to była o bogaczach co mieli hutę. A druga o jakieś opiekunce, co jak dziecko szło spać, to robiła z kołdry tak zwanego naleśnika. Pamiętacie może?
Zawsze o 10.00 w sobotę na TVN Turbo ewentualnie można obejrzeć jeszcze na BBC po angielsku jeżeli komuś oczywiście to przeszkadza.
No i tak wreszcie ukazał się nowy sezon w programie dużo zmian między innymi: kupili coś ;) zmienili samochód za rozsądną cenę a co za tym idzie musieli rozpisać nową tabele...
Witam. Chciałbym prosić o pomoc w interpretacji tych wizji Brana, oczywiście jeśli nie są one ważne dla puźniejszej fabuły
"Kolejne obrazy zmieniały się coraz szybciej i szybciej, aż wreszcie Bran poczuł się zagubiony i zakręciło mu się w głowie. Nie widział już więcej ojca ani dziewczynki podobnej do Aryi. Ujrzał...
witam mam zamiar obejrzeć serial gra o tron jest obecnie 5 sezonów , wiem że wyszły odcinki specjalne i tu moje pytanie ile ich jest i jak je hronologicznie obejrzeć w trakcje oglądania sezonów jaki odcinek specjalny obejrzeć , przez jakim sezonem serialu
Witam, właśnie skończyłem oglądać Wikingów (serial) i poszukuje innego serialu, który by oddawał tak samo dobrze klimat danego ludu. Liczy się dla mnie każda kultura z jej wierzeniami od Indian na zachodzie po Japończyków i Aborygenów na wschodzie :)
Pomińmy może typowo rycerskie chrześcijańskie państwa :)
Miłe...