Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zawsze o 10.00 w sobotę na TVN Turbo ewentualnie można obejrzeć jeszcze na BBC po angielsku jeżeli komuś oczywiście to przeszkadza.

No i tak wreszcie ukazał się nowy sezon w programie dużo zmian między innymi: kupili coś ;) zmienili samochód za rozsądną cenę a co za tym idzie musieli rozpisać nową tabele...

Witam. Chciałbym prosić o pomoc w interpretacji tych wizji Brana, oczywiście jeśli nie są one ważne dla puźniejszej fabuły
"Kolejne obrazy zmieniały się coraz szybciej i szybciej, aż wreszcie Bran poczuł się zagubiony i zakręciło mu się w głowie. Nie widział już więcej ojca ani dziewczynki podobnej do Aryi. Ujrzał...

witam mam zamiar obejrzeć serial gra o tron jest obecnie 5 sezonów , wiem że wyszły odcinki specjalne i tu moje pytanie ile ich jest i jak je hronologicznie obejrzeć w trakcje oglądania sezonów jaki odcinek specjalny obejrzeć , przez jakim sezonem serialu

Witam, właśnie skończyłem oglądać Wikingów (serial) i poszukuje innego serialu, który by oddawał tak samo dobrze klimat danego ludu. Liczy się dla mnie każda kultura z jej wierzeniami od Indian na zachodzie po Japończyków i Aborygenów na wschodzie :)
Pomińmy może typowo rycerskie chrześcijańskie państwa :)
Miłe...

Witam, kiedy będzie 6 sezon w Polsce? Bo od premiery USA minęło już dużo czasu.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dla-mnie-w-sam-raz-kaufland-pierwszy-raz-re klamowany-atl-owo-wideo

ręce opadają...

Szukam od kilku lat tytułu serialu, który pamiętam z emisji w TVP na przełomie lat 80-tych i 90-tych XX w.

Serial prawdopodobnie był produkcji brytyjskiej, a opowiadał o podziemnych stworkach (ciężko mi je jakoś konkretnie nazwać), które ukrywały się przed ludźmi i w zasadzie nawiązywały kontakt tylko z dziećmi...

Szukam tytułu filmu ... Był to dość stary film, o kobiecie która mieszka naprzeciwko mezczyzny/ znajomego, którego mieszkanie wiedzi przez okno swojego mieszkania, pewnego wieczora widzi jak potwór (który ją bodajże prześladował ) atakuje tego mężczyznę naprzeciwko i ona próbuje do niego zadzwonić żeby go ostrzec. W...

więcej

Przez przypadek przypomniała mi się pewna kreskówka z dzieciństwa... Pamiętam jak przez mgłę, ale coś pamiętam. To bajka z lat 90, raczej pierwsza połowa.

Chodziło w niej o to, że bohaterowie przewozili na jakimś statku kosmicznym żywność na jakąś inną planetę. W trakcie wyprawy zauważono, że jedzenia ubywa....

Cześć, szukam serialu (bądź filmu, ale raczej serialu) w którym głównym bohaterem (jednym z głównych) będzie jakiś nietypowy geniusz, trochę dupek, ignorant, arogancki, ale jednak taki, którego lubią inni (nie wszyscy, nie zawsze) itp. Coś w stylu Harveya ze "Suits", Sherlocka z "Sherlocka" czy Gideona z "A.P.B."...