Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam od kilku lat tytułu serialu, który pamiętam z emisji w TVP na przełomie lat 80-tych i 90-tych XX w.

Serial prawdopodobnie był produkcji brytyjskiej, a opowiadał o podziemnych stworkach (ciężko mi je jakoś konkretnie nazwać), które ukrywały się przed ludźmi i w zasadzie nawiązywały kontakt tylko z dziećmi...

Szukam tytułu filmu ... Był to dość stary film, o kobiecie która mieszka naprzeciwko mezczyzny/ znajomego, którego mieszkanie wiedzi przez okno swojego mieszkania, pewnego wieczora widzi jak potwór (który ją bodajże prześladował ) atakuje tego mężczyznę naprzeciwko i ona próbuje do niego zadzwonić żeby go ostrzec. W...

więcej

Przez przypadek przypomniała mi się pewna kreskówka z dzieciństwa... Pamiętam jak przez mgłę, ale coś pamiętam. To bajka z lat 90, raczej pierwsza połowa.

Chodziło w niej o to, że bohaterowie przewozili na jakimś statku kosmicznym żywność na jakąś inną planetę. W trakcie wyprawy zauważono, że jedzenia ubywa....

Cześć, szukam serialu (bądź filmu, ale raczej serialu) w którym głównym bohaterem (jednym z głównych) będzie jakiś nietypowy geniusz, trochę dupek, ignorant, arogancki, ale jednak taki, którego lubią inni (nie wszyscy, nie zawsze) itp. Coś w stylu Harveya ze "Suits", Sherlocka z "Sherlocka" czy Gideona z "A.P.B."...

Witam,

szukam jakichś seriali młodzieżowych obejrzałem Teen Wolf,Skins,Riverdale.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam serialu! Ważne, żeby był choć trochę zabawny i raczej nie za stary.
Seriale, które mi się podobały i można się sugerować:
• Teen wolf (ale nie ze względu na wilkołaki tylko na historię, zabawne wątki i przyjaźń tam pokazaną)
• Riverdale
• Wybrana
Fajnie, by było gdyby było o nastolatkach, ale też może...

więcej

Szukam tytułu serialu dla młodzieży o zespole muzycznym. Pamiętam ,że początkiem była wykonywana przez nich piosenka. Serial z lat 90. Chciałabym bratu zrobić niespodziankę - oglądaliśmy to zawsze razem :) . Pozdrawiam i z góry dziękuje .

Ktos wie co to za muzyka na poczatku reklamy?

moze ktos mi polecic naprawde dobre seriale tego typu?
aktualnie koncze ogladac john adams, wczesniej ogladalem rzym czy pillars of the earth czy jakos tak:) moze to byc w sredniowieczu, czy to w innym wieku.
z gory dziekuje za pomoc