Hej.
Od kilku godzin nie daje mi spokoju pewna telenowela, której tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć, a bardzo chciałabym sobie obejrzeć chociaż jeden odcinek.
Co pamiętam?
Na pewno pojawiły się tam bohaterki Tamara i Andrea (dokładnej pisowni nie pamiętam, ale na pewno jakoś tak). Rzecz działa się z...
Szukam bajki, która najpewniej była emitowana na jednej z polskojęzycznych stacji telewizyjnych z przełomu lat 90/2000. Jedyne co pamiętam to jeden z motywów fabularnych w tej bajce. Był jakiś mężczyzna lub chłopak, który po założeniu pierścienia stawał się niezwykle silny (i być może zyskiwał jeszcze jakieś moce). Nic...
więcejCześć cześć! Szukam bajki która kiedyś z 15 lat temu leciała w TV chyba o psie który był gwiazdą (aktorem) i mieszkał i pracował w studiu nagraniowym. Żył w luksusie. Któregoś dnia poznaje chyba lisiczkę z lasu który sąsiadował ze studiem nagraniowym. Zaprzyjaźniają się a po jakimś czasie pies postanawia uciec z...
Szukam serialu gdzie główny bohater jest policjantem czy pracuje w FBI, obojętnie, i pomaga przestępcy, którego wszyscy chcą złapać. Nie musi mu pomagać od 1 sezonu ale dobrze by było. Najlepiej jeśli głównym bohaterem będzie facet i żeby serial był młody (mniej więcej lata 2000'). Z góry dzięki ;)
Czy jest jakiś współczesny serial mówiący o tolerancji?
Chodzi mi o taki, gdzie bohaterowie są z różnych narodów i gdzie sa między nimi różnice kulturowe.
Nie chodzi mi o historie pokazujące, że w kraju X jest źle czy mówiąc o zamachach czy holokauście, tylko jakiś obyczajowy, albo komediodramatyczny serial o...
Wczoraj obejżałem 2 pierwsze odcinki, jak dla mnie BOMBA!!!
Jakby dorosła wersja , mimo to flashbeack, powrót do dfzieciństwa.
Nie widze newsów na FW, ktos widział ktoś wie więcej.
Witam szukam tytułu bajki. Na początku rozgrywany był mecz chyba baseballa, później główny bohater dostaje się do innego świata, w którym są same kobiety. Bohater pomaga im pokonać jakiegoś wroga (dokładnie nie wiem). Proszę o pomoc!!
Szukam jakiegoś serialu najlepiej jakiś zagraniczny gdzie jest laska 0/10 a chłopak 10/10 i się spotykają. Tak mam kompleksy