Szukam serialu! Ważne, żeby był choć trochę zabawny i raczej nie za stary.
Seriale, które mi się podobały i można się sugerować:
• Teen wolf (ale nie ze względu na wilkołaki tylko na historię, zabawne wątki i przyjaźń tam pokazaną)
• Riverdale
• Wybrana
Fajnie, by było gdyby było o nastolatkach, ale też może...
Szukam tytułu serialu dla młodzieży o zespole muzycznym. Pamiętam ,że początkiem była wykonywana przez nich piosenka. Serial z lat 90. Chciałabym bratu zrobić niespodziankę - oglądaliśmy to zawsze razem :) . Pozdrawiam i z góry dziękuje .
moze ktos mi polecic naprawde dobre seriale tego typu?
aktualnie koncze ogladac john adams, wczesniej ogladalem rzym czy pillars of the earth czy jakos tak:) moze to byc w sredniowieczu, czy to w innym wieku.
z gory dziekuje za pomoc
Hej.
Od kilku godzin nie daje mi spokoju pewna telenowela, której tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć, a bardzo chciałabym sobie obejrzeć chociaż jeden odcinek.
Co pamiętam?
Na pewno pojawiły się tam bohaterki Tamara i Andrea (dokładnej pisowni nie pamiętam, ale na pewno jakoś tak). Rzecz działa się z...
Szukam bajki, która najpewniej była emitowana na jednej z polskojęzycznych stacji telewizyjnych z przełomu lat 90/2000. Jedyne co pamiętam to jeden z motywów fabularnych w tej bajce. Był jakiś mężczyzna lub chłopak, który po założeniu pierścienia stawał się niezwykle silny (i być może zyskiwał jeszcze jakieś moce). Nic...
więcejCześć cześć! Szukam bajki która kiedyś z 15 lat temu leciała w TV chyba o psie który był gwiazdą (aktorem) i mieszkał i pracował w studiu nagraniowym. Żył w luksusie. Któregoś dnia poznaje chyba lisiczkę z lasu który sąsiadował ze studiem nagraniowym. Zaprzyjaźniają się a po jakimś czasie pies postanawia uciec z...