Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

szukam jakichś seriali młodzieżowych obejrzałem Teen Wolf,Skins,Riverdale.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam serialu! Ważne, żeby był choć trochę zabawny i raczej nie za stary.
Seriale, które mi się podobały i można się sugerować:
• Teen wolf (ale nie ze względu na wilkołaki tylko na historię, zabawne wątki i przyjaźń tam pokazaną)
• Riverdale
• Wybrana
Fajnie, by było gdyby było o nastolatkach, ale też może...

więcej

Szukam tytułu serialu dla młodzieży o zespole muzycznym. Pamiętam ,że początkiem była wykonywana przez nich piosenka. Serial z lat 90. Chciałabym bratu zrobić niespodziankę - oglądaliśmy to zawsze razem :) . Pozdrawiam i z góry dziękuje .

Ktos wie co to za muzyka na poczatku reklamy?

moze ktos mi polecic naprawde dobre seriale tego typu?
aktualnie koncze ogladac john adams, wczesniej ogladalem rzym czy pillars of the earth czy jakos tak:) moze to byc w sredniowieczu, czy to w innym wieku.
z gory dziekuje za pomoc

Hej.
Od kilku godzin nie daje mi spokoju pewna telenowela, której tytułu za nic nie mogę sobie przypomnieć, a bardzo chciałabym sobie obejrzeć chociaż jeden odcinek.
Co pamiętam?
Na pewno pojawiły się tam bohaterki Tamara i Andrea (dokładnej pisowni nie pamiętam, ale na pewno jakoś tak). Rzecz działa się z...

Szukam bajki, która najpewniej była emitowana na jednej z polskojęzycznych stacji telewizyjnych z przełomu lat 90/2000. Jedyne co pamiętam to jeden z motywów fabularnych w tej bajce. Był jakiś mężczyzna lub chłopak, który po założeniu pierścienia stawał się niezwykle silny (i być może zyskiwał jeszcze jakieś moce). Nic...

więcej

No ludzie który serial jest Waszym ulubionym i dlaczego?

Cześć cześć! Szukam bajki która kiedyś z 15 lat temu leciała w TV chyba o psie który był gwiazdą (aktorem) i mieszkał i pracował w studiu nagraniowym. Żył w luksusie. Któregoś dnia poznaje chyba lisiczkę z lasu który sąsiadował ze studiem nagraniowym. Zaprzyjaźniają się a po jakimś czasie pies postanawia uciec z...