Czy takie Breaking Bad jest blisko ideału? Wg mnie w 50-ciu można zamknąć spójną i ciekawą historię.
Hej, szukam bajki, jednak jedyne co pamiętam to, to że była to stara bajka, o dziewczynie z rudymi włosami i imieniu Lorelei i jej partnerze ze statku kosmicznego - chłopak z niebieskimi włosami. Podróżowali razem przez galaktykę spotykając dziwne stworzenia. Pomocy :/
Cześć, szukam bajki z dzieciństwa (animowanej) , był tam chłopak, którego matka była człowiekiem zaś ojciec był smokiem (czy czymś podobnym) chłopak miał pomarańczową skórę chodził do szkoły z innymi miał "ogniste płuco" mógł zionąć ogniem był bardzo szybki skoczny i wysportowany mógł wskoczyć do aktywnego wulkanu co...
więcejSerial młodzieżowy, transmitowany prawdopodobnie w latach 90 tych na tvp1, amerykański. Tematem przewodnim był magiczny trójkąt, który spadł z kosmosu i rozpadł się na dwie lub trzy części, jedną z nich znajdują jakieś dzieciaki. w całym serialu chodziło o ponowne połączenie tych części.
serial z tego lub 2016 roku o policjancie,który ma żonę chorą psychicznie. szuka seryjnego mordercy (pracuje w sklepie muzycznym), który znęca się przed zabiciem nad swoimi ofiarami. okazuje się że morderca ma dziewczynę z jakąś chorobą skóry, która pracuje w aptece. porywają wspólnie chłopaka z baru i torturują go w...
więcej
Od dobrych kilku lat poszukuje serialu animowanego z dzieciństwa.
Niestety nie wiem jaka stacja nadawała ta bajkę (dziadek nagrywał mi ja na vhs, bo u mnie w domu nie było kablówki ) pamiętam jedynie dwa niepełne odcinki.
Serial opowiadał o blond dziewczynie, jej przyjaciółmi były człekokształtne zwierzaki z którymi...
W tę sobotę o 20 na TV Puls będzie leciał jeden z moich ulubionych filmów akcji z Vin Dieselem (obok Szybkich i wściekłych) XXX. Mimo tego, ze jestem kobietą to lubię filmy z tego gatunku. Już zapowiedziałam chłopakowi, że sobotni wieczór będziemy spędzać w domu przed telewizorem.
A wy jaki film w tv polecacie na...
Szukam serialu. z tego co pamiętam leciał kiedyś w TVP1, chyba niemiecki, główna bohaterka miała na imię Bianca, był tam też mężczyzna, chyba miał coś wspólnego z jakąś firmą związaną z samolotami, czy lotniskami, miał chyba dwie siostry, czy kuzynki, takie młodsze, chyba razem mieszkali.. coś mi się kojarzy słowo...