czy pamieta ktos serial prawniczy na TVP z lat 90-tych gdzie główna role gral taki łysy juz troszke starszy aktor ? nie umiem sobie przypomniec tytulu a chcialby sobie go znow obejrzec. bede wdzieczy za pomoc
pozdro
Szukam starego kabaretu, w którym tańczył Eskimos do melodii "Samba - Rio de Janeiro", ale ze słowami "Sypie śnieg i zima, i zima, zima, zima"... Eskimos mógł trzymać w dłoni również oszczep. To było już chyba ponad 15 lat temu na TVP1.
Jakis czas temu ogladalam film amerykanski o tym jak w przyszlosci swiat wygladal tak ze ludzie do pewnego wieku musieli być w zwiazku malzenskim bo inaczej wykonywana zostala na nich lara smierci. Jesli komusnnie udalo sie znaleźć tej wwojej milosci do konca zycia a konczyl nu sie czas to ist oalo cos na zasadzie...
Oglądałam na pewno kiedyś ten serial i dobrze pamiętam tą piosenkę ale nie mogę sobie przypomnieć co to za serial. https://youtu.be/5Rc9xsO1lII
Wasze ulubione z dzieciństwa jak dla mnie .:
Reksio
Wilk i Zając
Tom & Jerry (choć teraz też lubię hahaha)
nie wiedziałam do której kategorii przypasować mój problem ale co mi tam,
generalnie szukam soundtracków z seriali takich jak np 'the 100' a przede wszystkim na ten moment 'the magicians' ale nie piosenek, tylko samej instrumentalnej ścieżki dźwiękowej. Magików nie mogę znaleźć nawet odsłuchu na youtubie :< jest ktoś...