Szukam uniwersum podobnego do Star Wars (pisząc Star Wars mam na myśli to przed Disneyem).
-Chodzi o coś co ma wiele ciekawych historii
-Jest długie
-Ma wiele serii pokazujących różne okresy historyczne i różne postaci
-Jest nadal wydawane
-Nie zmieniono tego w maszynkę do robienia pieniędzy na nędznych...
W jakim serialu jest taka oto scena : policjant/detektyw wchodzi do knajpy/lokalu w ktorym jest wody po kolana, a on ma nowe buty i nie chce ich zniszczyc. Skacze po stolach,krzeslach ale w ktoryms momencie i tak wpada do wody i niszczy buty. Chyba przeszukuje zwloki. Potem CHYBA otrzymuje nowe buty.
Bardzo prosze o...
Szukam serialu, który oglądałam jakieś 10 lat temu. Leciał wówczas, jeśli dobrze pamiętam, na tv siedem. Akcja działa się głównie w domu jakiegoś bogatego mężczyzny, który był przybranym ojcem takiej pięknej, długowłosej bohaterki, która często wybierała się pod wielkie drzewo, pod którym się modliła, bo tam bodajże...
więcej
- The originals
- Dead od summer
- Riverdale
- Grimm
- Bates Motel
- Outlander
- Supernatural
- Pamiętniki Wampirów
- Lost
- Zaklinaczka duchów
- Scream
- The 100
- The walking dead
- American Horror Story
- The secret circle
- Teen Wolf
- Witches of East End
- Ravenswood
Cześć. Bardzo lubię seriale typu Riverdale czy Pamiętniki Wampirów.
Motyw przewodni to nastolatkowie, miłość, zdrady + kryminał, zdolności nadprzyrodzone, małe miasteczko, zagadka. Uwielbiam te klimaty i aktualnie nie mam co oglądać poza Riverdale, które jest co tydzień.
Znacie jakieś DOBRZE zrobione seriale tego...
Właśnie leci wznowiony po latach Idol, ciekaw jestem czy ktoś ogląda. Już co po niektórych wykonawcach miałem bekę. Nie wiem, że ludzie nie czują czasami, że po prostu się nie nadają na wokalistów. Aż żenujące jest to czasami.
Ciekaw też jestem co sądzicie o tym jury. Zapędowska wiadomo, a reszta ?
Dziewczyna straciła swoich rodziców i została porwana. Porywacze jednak oddali ja do sierocińca, gdzie rządziła szalona dyrektorka ( uwielbiała słodycze ) i kazała zbierać dzieciom buraki. Dzieci z pomocą tych właśnie porywaczy zamienili ja w tort i film na tym się kończy. Film był animowany i leciał bardzo dawno temu...
więcejCzy zgadzacie się z moją oceną że programy produkowane przez polską telewizję w czasach PRL a nawet jeszcze w latach 90 (Jak choćby Wielka gra, Sonda Pieprz i wanilia czy z Kamerą wśród zwierząt ) reprezentowały o wiele wyższy poziom, niż programy produkowane przez polską telewizję obecnie? Np z teleturniejów jakie...
więcej