Oglądałam na pewno kiedyś ten serial i dobrze pamiętam tą piosenkę ale nie mogę sobie przypomnieć co to za serial. https://youtu.be/5Rc9xsO1lII
Wasze ulubione z dzieciństwa jak dla mnie .:
Reksio
Wilk i Zając
Tom & Jerry (choć teraz też lubię hahaha)
nie wiedziałam do której kategorii przypasować mój problem ale co mi tam,
generalnie szukam soundtracków z seriali takich jak np 'the 100' a przede wszystkim na ten moment 'the magicians' ale nie piosenek, tylko samej instrumentalnej ścieżki dźwiękowej. Magików nie mogę znaleźć nawet odsłuchu na youtubie :< jest ktoś...
Szukam tytułu holenderskiego serialu dla młodzieży który był kiedyś w TVP lata 90
Pamiętam że jakaś rakieta z lontem stała facet palił papierosa wyrzucił kiepa wszedł tam no i lont zaczął się fajczyć.
Rakieta przeleciała kilkanaście metrów ale facet stracił pamięć
On był jakims aktorem
Szukam seriali o tematyce podobnej do (wampiry, wilkołaki, demony, łowcy itp.):
-Shadowhunters
-Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
-Stitchers
-Supernatural: Nie z tego świata
Jeśli ktoś coś zna to proszę o propozycje.
Cześć. Szukam tytułu serialu, gdzieś z połowy lat 90-tych, o byłym agencie CIA, który po upadku Muru Berlińskiego utknął w Paryżu na skutek zdrady. Sfingowano jego śmierć, pomagał mu inny agent i dziewczyna, która była mechanikiem samochodowym. I to wszystko, co pamiętam. Może ktoś coś...? :)
Coraz więcej durnych seriali typu : trudne sprawy,dlaczego ja,szkoła,szpital,gliniarze.. jakby tego było mało pojwily się 2 nowe: oszukane i +19, i ja się pytam kto to ku*wa ogląda??? i jak ci ludzie muszą być głupi albo zdesperowani żeby występować w tym czymś, nie wiem jak to nazwać, przecież to chyba ma na celu...