Szukam seriali o tematyce podobnej do (wampiry, wilkołaki, demony, łowcy itp.):
-Shadowhunters
-Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
-Stitchers
-Supernatural: Nie z tego świata
Jeśli ktoś coś zna to proszę o propozycje.
Cześć. Szukam tytułu serialu, gdzieś z połowy lat 90-tych, o byłym agencie CIA, który po upadku Muru Berlińskiego utknął w Paryżu na skutek zdrady. Sfingowano jego śmierć, pomagał mu inny agent i dziewczyna, która była mechanikiem samochodowym. I to wszystko, co pamiętam. Może ktoś coś...? :)
Coraz więcej durnych seriali typu : trudne sprawy,dlaczego ja,szkoła,szpital,gliniarze.. jakby tego było mało pojwily się 2 nowe: oszukane i +19, i ja się pytam kto to ku*wa ogląda??? i jak ci ludzie muszą być głupi albo zdesperowani żeby występować w tym czymś, nie wiem jak to nazwać, przecież to chyba ma na celu...
A ciekaw jestem, czy w którymś odcinku Buffy Summers musiała zrzucić obie buty, żeby uciec swojemu prześladowcy? Jest taka scena?
Co by mogło wyjść z połączenia seriali Preacher i AHS Freak Show ? Odpowiedź : Carnivale ;p Kto zbuduje coś podobnego ? Tylko z rozmysłem :p
Witam! Zapraszam do głosowania, który z bohaterów " Rancza" jest lepszy! Proszę, aby krótko opisywać, co się wam podoba w wybranym bohaterze. Ci, co nie oglądali tego serialu, mogą wejść na tą stronę internetową i dołączyć do głosowania:
https://vod.tvp.pl/1667874/ranczo
Zapraszam!