Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, poszukuje nazwy serialu rysunkowy który oglądałem gdy byłem dzieckiem. Niestety nie moge sam sobie poradzic.

Akcja działa sie w gospodarstwie, a każdym odcinku były (tylko/przynajmniej) te dwie postaci ludzkie - dziadek i wnuczek. W każdym odcinku wnuczek wymyślał jakieś urządzenie którym może ułatwić prace...

więcej

Witam. Poszukuję krótkiego serialu z nastrojem tajemniczości jak "I nie było już nikogo" lub historycznego (nie mam wymagań co do epoki). Oglądałam już "Filary ziemi" i "Świat bez końca". W historycznym mile widziany wątek miłosny w tle.
Z góry dziękuję za propozycje :)

Hej userzy :)
Moim zdaniem TV Puls to najgorsza polska stacja TV.
Nie szanują widzów przesuwają seriale i telenowele ( telenowel nie oglądam ) na jakieś koszmarne godziny a to 5 rano a to północ
Zapowiadane hity okazują się niewypałami.
Ktoś chce jeszcze coś dodać

Oglądałam już dużo, szukam czegoś co mogłabym oglądać wraz z siostrą na odległość (wspólne gawędzenie o odcinkach :)). Ogólnie oglądałyśmy już: "Jak poznałem waszą matkę", "Teoria wielkiego podrywu", "Supernatural", "Dwóch i pół", "Medium", "Modern family", "Różowe lata 70" i jeszcze pewnie kilka, których w tym...

Witam, szukam seriali o człowieku, który jest w tym co robi najlepszy ( może też być grupa ). Gdzie główny bohater czymś się wyróżnia od reszty ludzi. Może być policjantem, agentem np. FBI, ale wcale nie musi. Może być np. uzdolnionym lekarzem. Ogólnie specjalista w tym co robi. Kilka seriale, które oglądałem i czegoś...

więcej

Szukam seriali w stylu Sense8, Lost, Utopia, Gra o tron. Czegoś co pozwoli mi poczuć taką dziwną "magię" jak poprzednie tytuły. Czegoś z jedną myślą przewodnią, nie zależy mi na tasiemcu w którym bohaterowie co odcinek rozwiązują nowy problem, tylko dążą do wcześniej ustalonego celu. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jak dla mnie

Kabaret moralnego niepokoju
Kabaret Ani Mru Mru
Kabaret Limo

Było to najprawdopodobniej na TVP 2 w latach 90tych, tyle co pamietam to scena była bodajże miastem, masa aktorów i jeden główny facet, jakaś babka w fustce może, ksiądz mógł tez być, taki komediowy serial, oglądał go mój ś.p. dziadek ja tylko zerkałam czasami..

https://youtu.be/jpz8m5m8P1w 0.24

Witajcie,

Mam nadzieje że piszę w dobrej sekcji. Ostatnio nurtuje mnie pewna kwestia. Za dzieciaka oglądałem na jakimś kanale satelitarnym w stylu cartoon network (nie pamiętam dokładnie). Jedyne co z niego Pamiętam to radioteleskopy (akcja rozgrywała się chyba w Houston, obserwatorium astronomiczne chyba?), dwójkę...

więcej