Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ważne, by był już ZAKOŃCZONY. Są dziesiątki, setki seriali komediowych, czasami są jakieś mało znane (jak np. kapitalny "Każdy z każdym"), może akurat ktoś z Was zna i poleci mi jakąś perełkę.

Podam przykłady seriali które mnie śmieszyły (żeby nakreślić moje poczucie humoru):
- IT Crowd
- Różowe lata 70
- Mam na...

więcej

Szukam czegoś podobnego do chłopaki z baraków w mniej więcej takim humorkiem.

Serial, którego poszukuje emitowali na TVP 1 lub 2 jakieś 10,11 lat temu koło godziny 15:30. był to dość nowy serial sadzac po panującej modzie.
Nie pamietam dokładnie fabuły ale wiem, ze była w nim ładna dziewczyna z brązowymi włosami i grzywka. Chyba była w college'u może była projektantka i miała chłopaka, który...

więcej

Hej,

Szukam filmów, gdzie ojciec ratuje dziecko.

Pojutrze, Uprowadzona, San Andreas.

Anyone ?

szukam komedii taki od 2010- (bo wcześniejsze pewnie znam)
w stylu : Typowy lekki serial komediowy o bandzie przyjaciół jak :
(może być mniej znany)
friendsów
HIMYM
Scrubs
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life
Reaper
Men at work
itp. ktoś coś ?

W którym było coś takiego że w ziemi pojawiały się jakieś portale i przez które dostały się potwory . Jednym z odcinków taki portal był w basenie i wypłynął z niego rekin czy dinozaur nie pamiętam .I tam była jaks ekipa którzy badali itp te portale . On leciał kiedyś na tv plus

Czy czwarty sezon był ostatnim?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam. Szukam tytułu wieczorynki, która leciała kiedyś na TVP1. Nie wiem, o czym była. Pamiętam tylko jak na końcu za każdym razem taki ludzik wchodził na drzewo albo na szczyt góry, nie pamiętam dokładnie i tam grał na czymś w rodzaju fletu i śpiewał piosenkę na tle księżyca w pełni. Pamiętam, że ta piosenka była...

Cześć :D
Wiecie może, gdzie można oglądać całe odcinki w/w talk show?
na yt są tylko krótkie filmiki, a mi chodzi o całość