taki chyba z końca 90-tych albo początek 2000, kilka osób: taka blondynka (dosyć chyba znana twarz w ichniejszych serialach młodzieżowych), gostek długie włosy (typ zbuntowanego rockersa z biedy), jakiś Wietnamczyk/Koreańczyk, jakaś laska Aborygenka, coś tam bylo w pierwszych odcinkach że ten rockers nie przepadał za...
więcej
Patrzę na ten genialny serial po raz trzeci ale nadal nie umiem rozwikłać paru zagadek. Po pierwsze, kto pobił Doktora Jacoby w 7 odcinku pierwszego sezonu ? Hm jakieś pomysły i teorie ?
Po drugie, odcinek nr 1 drugiego sezonu, wskazówka Olbrzyma na końcu "Jedna osoba widziała trzeciego mężczyzne. Trzy też go widzą...
KIedyś był w telewizji taki program, w którym jakieś osoby z castingu miały za zadanie przystosować się do nowej roli. Wybierano im jakieś miejsce pracy, które mogliby polubić, ale nie mają do tego wiedzy ani umiejętności i mają za zadanie w krótkim czasie jak najwięcej się nauczyć i przejść sprawdzian przed ekspertem,...
więcejParę miesięcy temu widziałam w tv, w nocnych godzinach bliżej północy, program/serial/film (?) o 3 osobach chodzących w nocy po lesie i wykonujących zadania. Następnie wybierali pośród siebie na kolejnych etapach osoby, które będą uciekały na wybiegu przed wypuszczonymi psami. Na każdym etapie psy były wypuszczane z...
więcej
Przyznaję - kiedy mignęło mi w przelocie, że Rzeplińskiemu dodano "męski zwis" zamiast ręki - uznałem, ze musiało mi się przewidzieć.
Chamstwo pierwszej wody.