Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

taki chyba z końca 90-tych albo początek 2000, kilka osób: taka blondynka (dosyć chyba znana twarz w ichniejszych serialach młodzieżowych), gostek długie włosy (typ zbuntowanego rockersa z biedy), jakiś Wietnamczyk/Koreańczyk, jakaś laska Aborygenka, coś tam bylo w pierwszych odcinkach że ten rockers nie przepadał za...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Waszej tv .Ja najbardziej lubię Comedy Central , w weekendy tvn 7 i tv Puls ma .

nie wiem czy dobrze wybrałam kategorię ale myślę że może być ciekawie ;)
piszcie tutaj o swoich ulubionych bajkach ;) może któreś z nich oglądacie do dzisiaj ;> ?

moja ulubiona to byly smerfy ;P
pozdrawiam :))

Patrzę na ten genialny serial po raz trzeci ale nadal nie umiem rozwikłać paru zagadek. Po pierwsze, kto pobił Doktora Jacoby w 7 odcinku pierwszego sezonu ? Hm jakieś pomysły i teorie ?

Po drugie, odcinek nr 1 drugiego sezonu, wskazówka Olbrzyma na końcu "Jedna osoba widziała trzeciego mężczyzne. Trzy też go widzą...

więcej

KIedyś był w telewizji taki program, w którym jakieś osoby z castingu miały za zadanie przystosować się do nowej roli. Wybierano im jakieś miejsce pracy, które mogliby polubić, ale nie mają do tego wiedzy ani umiejętności i mają za zadanie w krótkim czasie jak najwięcej się nauczyć i przejść sprawdzian przed ekspertem,...

więcej

Parę miesięcy temu widziałam w tv, w nocnych godzinach bliżej północy, program/serial/film (?) o 3 osobach chodzących w nocy po lesie i wykonujących zadania. Następnie wybierali pośród siebie na kolejnych etapach osoby, które będą uciekały na wybiegu przed wypuszczonymi psami. Na każdym etapie psy były wypuszczane z...

więcej

Nie wiem które obejrzeć

Przyznaję - kiedy mignęło mi w przelocie, że Rzeplińskiemu dodano "męski zwis" zamiast ręki - uznałem, ze musiało mi się przewidzieć.
Chamstwo pierwszej wody.

Witam
Czy ktoś z was ma może dostęp do tego filmu http://www.filmweb.pl/film/Rascals+and+Robbers%3A+The+Secret+Adventures+of+Tom+S awyer+and+Huck+Finn-1982-9074 najlepiej w wersji na cd /dvd nawet nie musi być z lektorem po prostu jeśli ktoś ma ten film proszę o odpowiedz będę bardzo wdzięczny !!