Patrzę na ten genialny serial po raz trzeci ale nadal nie umiem rozwikłać paru zagadek. Po pierwsze, kto pobił Doktora Jacoby w 7 odcinku pierwszego sezonu ? Hm jakieś pomysły i teorie ?
Po drugie, odcinek nr 1 drugiego sezonu, wskazówka Olbrzyma na końcu "Jedna osoba widziała trzeciego mężczyzne. Trzy też go widzą...
KIedyś był w telewizji taki program, w którym jakieś osoby z castingu miały za zadanie przystosować się do nowej roli. Wybierano im jakieś miejsce pracy, które mogliby polubić, ale nie mają do tego wiedzy ani umiejętności i mają za zadanie w krótkim czasie jak najwięcej się nauczyć i przejść sprawdzian przed ekspertem,...
więcejParę miesięcy temu widziałam w tv, w nocnych godzinach bliżej północy, program/serial/film (?) o 3 osobach chodzących w nocy po lesie i wykonujących zadania. Następnie wybierali pośród siebie na kolejnych etapach osoby, które będą uciekały na wybiegu przed wypuszczonymi psami. Na każdym etapie psy były wypuszczane z...
więcej
Przyznaję - kiedy mignęło mi w przelocie, że Rzeplińskiemu dodano "męski zwis" zamiast ręki - uznałem, ze musiało mi się przewidzieć.
Chamstwo pierwszej wody.
Witam
Czy ktoś z was ma może dostęp do tego filmu http://www.filmweb.pl/film/Rascals+and+Robbers%3A+The+Secret+Adventures+of+Tom+S awyer+and+Huck+Finn-1982-9074 najlepiej w wersji na cd /dvd nawet nie musi być z lektorem po prostu jeśli ktoś ma ten film proszę o odpowiedz będę bardzo wdzięczny !!
Dziewczyna poznaje mężczyznę, który ma listę rzeczy do zrobienia. Po pewnym czasie ona również tworzy własną listę. Poznali się przez przypadek, gdy jego skrzynka z piwem została dostarczona pod jej dom, a już wcześniej widzieli się na rynku.
Serial opowiadał historie kobiety która prawdopodobnie straciła męża jednak komunikowała sie z nim przez telefon- tak jakby nie żył i mógł komunikować sie z nią tylko przez urządzenia elektroniczne. Z jego pomocą zamówiła paczkę przez internet. W paczce był manekin, wsadziła go do wody i on ożył, wyglądał jak jej mąż....
więcej