Witam. Najłatwiej będzie jak wymienię, te które już oglądałem i z którymi jestem na bieżąco.
Gra o Tron , Breakind Bad , Dexter , Luthor , Zakazane Imperium , Prawo Ulicy , Rodzina Soprano, Peaky Blinders , House MD , Supernatural , Różowe lata 70' , Entourage , Suits , Detektyw , Wikingowie , Synowie Anarchii ,...
Hej powie mi ktoś może w którym odcinku CSI kryminalne zagadki Miami dziewczyna chciała się powiesić bo uważała że jest do niczego ale w ostatniej chwili Horatio ją ratuje ?
Hej. Szukam już go od naprawdę długiego czasu, ale nie mogę nic znaleźć, może ktoś z was skojarzy ten program. W tytule miał bodajże coś z "Mr. Nobody", chodziło w nim o to, że jakiś łysy koleś podróżował przez Stany za parę dolarów dziennie i musiał dotrzeć do znaku Hollywood. Ktoś coś? :D Byłbym baaardzo wdzięczny za...
więcej
Witam, pamietam tylko animowana postac, z maly wasikiem (we wloskim lub francuskim stylu),
podroz, cos w stylu bylo sobie...
Zadanie z gwiadka... Ktos cos?
Witam, może banalna sprawa, ale szukam bajki (był to serial, lata chyba 90-te) gdzie występuje fajtłapowata służąca (niania?). Kojarzyła mi się niania z "Kaczych opowieści" ale to nie ta postać. Poszukiwana postać była duża, raczej niezdarna, powolna...
Witam, chciałbym zaproponować drobny test drodzy "serialowcy" , proszę was o obejrzenie po jednym odcinku "The Bastard Executioner" , oraz jednego odcinka "Of Kings and Prophets", oraz stwierdzenia który serial może być lepszy, dlaczego tylko jednego odcinka i dlaczego na tej podstawie stwierdzić który lepszy ? Nie...
więcej