Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, szukam dobrego serialu, oglądam je od stosunkowo nie dawna i strasznie mnie wciągnęło, ale też nie chce mi się tracić czasu na oglądanie jakiś słabych, dlatego wolę się spytać tutaj, osób które już seriale posprawdzali :D
No to może najpierw co już oglądałem.
Z tych co mi się podobały:
-Stranger...

Cześć ! Zaznaczę na start, że mam świadomość o ilości postów o takiej tematyce jednak po dłuższym szukaniu zauważyłem, że większość już obejrzałem. Z drugiej strony lata lecą a za tym mogą iść jakieś nowe serialiki także prosiłbym o wyrozumiałość :) Także szukam serialu o tematyce typowo gangsterkiej tudzież mafijnej....

więcej

w sumie nie nowy ale niedawno go odkrylem, gdzie mozna go obejrzec? ktos cos wie?

https://www.youtube.com/watch?v=nwgk9xt2iSY

Gdzie można znaleźć sezon 1 House z lektorem lub po ang(na tyle by można było napisy do tej wersji znaleźć), w końcu mam zamiar obczaić ten serial a zawsze się wzbraniałem przed serialami medycznymi? Wiem, że coś jest na chomciu raczej w słabej jakości, a tylko parę odcinków jest co ważą 800mb. Na torrkach sprawdzałem...

więcej

Poleci ktoś dobry serial kryminalny? Widziałam już Detektywa Monka i Dowody zbrodni.
Najlepiej, żeby przypominał właśnie Dowody zbrodni ;)

Fauda: http://www.filmweb.pl/serial/Fauda-2015-747016

Wie ktoś czy Fauda będzie tłumaczona na język polski?

To był chyba serial(nie film) o przygodach grupy podróżników/naukowców, którzy w jednym odcinku trafili do tropikalnego lasu. W drzewie w dziupli mieszkała pewna kobieta, która poprosiła ich o pomoc, bo wielkie pszczoły mieszkające niedaleko porwały jej córkę. Naukowcy udali się do ula, gdzie mieszkały pszczoły(większe...

więcej

Najnowsza seria bez Charliego... DNO!!
Piszcie co o tym sądzicie

Dodam, że oglądałem:
-Peaky Blinders
-Bloodline
-House of Cards
-Blacklist
-Breaking Bad
-Luke Cage
-Narcos
-Suits
-Stranger Things
-100
-Better call Saul
-Dr House
pewnie coś pominąłem, ale no liczę, że może macie coś fajnego do zaproponowania :P

jeszcze z poprzedniego wieku, ja daję:
1. Archiwum X-choć to bardziej horror/sf, stare odcinki są fantastyczne, potem jak są sprawy z Ufo i rządem już nie...
2. Gliniarz i prokurator - grubas z sympatycznym mopsem i przystojny Joe Penny
3. Remington Steele - młody Pierce Brosnan
4. Żar tropików - policjant z...