Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, może banalna sprawa, ale szukam bajki (był to serial, lata chyba 90-te) gdzie występuje fajtłapowata służąca (niania?). Kojarzyła mi się niania z "Kaczych opowieści" ale to nie ta postać. Poszukiwana postać była duża, raczej niezdarna, powolna...

Może ktoś skojarzy.
Z góry dzięki za pomoc :)

/watch?v=B0OPtrEqyMw (lnk YT)

Witam, chciałbym zaproponować drobny test drodzy "serialowcy" , proszę was o obejrzenie po jednym odcinku "The Bastard Executioner" , oraz jednego odcinka "Of Kings and Prophets", oraz stwierdzenia który serial może być lepszy, dlaczego tylko jednego odcinka i dlaczego na tej podstawie stwierdzić który lepszy ? Nie...

więcej

Szukam dobrych seriali o tematyce sci-fi, najlepiej brytyjskie. Zna ktoś coś?

Hej :)
Co myślicie o lektorze (voice-over) w polskiej telewizji? Czy uważacie, że jest to również kwestia wieku, że ktoś woli lektora bardziej od innych metod tłumaczenia?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć, szukam dobrego serialu, oglądam je od stosunkowo nie dawna i strasznie mnie wciągnęło, ale też nie chce mi się tracić czasu na oglądanie jakiś słabych, dlatego wolę się spytać tutaj, osób które już seriale posprawdzali :D
No to może najpierw co już oglądałem.
Z tych co mi się podobały:
-Stranger...

Cześć ! Zaznaczę na start, że mam świadomość o ilości postów o takiej tematyce jednak po dłuższym szukaniu zauważyłem, że większość już obejrzałem. Z drugiej strony lata lecą a za tym mogą iść jakieś nowe serialiki także prosiłbym o wyrozumiałość :) Także szukam serialu o tematyce typowo gangsterkiej tudzież mafijnej....

więcej

w sumie nie nowy ale niedawno go odkrylem, gdzie mozna go obejrzec? ktos cos wie?

https://www.youtube.com/watch?v=nwgk9xt2iSY

Gdzie można znaleźć sezon 1 House z lektorem lub po ang(na tyle by można było napisy do tej wersji znaleźć), w końcu mam zamiar obczaić ten serial a zawsze się wzbraniałem przed serialami medycznymi? Wiem, że coś jest na chomciu raczej w słabej jakości, a tylko parę odcinków jest co ważą 800mb. Na torrkach sprawdzałem...

więcej