Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To moja ulubiona postać z serii Stitcha, więc się pytam.
Obejrzałem po polsku cały 1 sezon.
Bo dziwię się, że ten Chomiczek znów działał sam z Gantu, nie liczę Grahama... :)
Jakieś sugestie, co się stało z Leroyem?
Może radna rozkazała go jakoś zniszczyć?

Witam
Szukam amerykanskiego serialu kryminalnego lata 90. Wiem że grał w nim grubszy aktor azjata. Zawsze w garniturze. Troche niezdarny.
Prosze o pomoc :)

Cześć,
Czy spotkał się ktoś z was z tym odcinkiem z polskimi napisami do ściągniecia w internecie lub obejrzenia na jakiejś stronie :) ? Trzy pozostałe znalazłem, tylko tego nigdzie nie ma :(. Dzieki za pomoc

Cześć!
Szukam serialu o kobiecie, która miała zlecenie na (chyba) śledzenie jakiegoś mężczyzny. Kobieta się w nim zakochuje i zaczynają razem żyć. Ślub, domek i te sprawy. Po paru latach, facet nagle znika. W domu nie zostaje nic. Jakiś magazyn, który razem prowadzili również zostaje pusty. Facet nie zostawia żadnych...

więcej

Witam

Znowu postanowiłem założyć pewien nikomu nieprzydatny temat . :) A stało się tak dlatego że w poprzednim moim temacie wywiązała się ciekawa dyskusja z której sam sporo wyniosłem . A nie ukrywam że jednak kryminały to jest mój można by powiedzieć "konik " choć daleko mi do eksperta w ich tematyce,jestem raczej...

więcej

Pamięta ktoś serial?
Akcja działa się na planecie rządzonej przez wielkiego dzidziuśa, oglądałem to za młodu ale zapomniałem tytuł pamięta to ktoś?

Witam szanownych kinomaniaków

Szukam serialu oglądałem go chodząc jeszcze do szkoły chyba było to już na tvn 7, albo rtl7. Film był utrzymany w latach 60, albo 70 w Ameryce. Głównym bohaterem oraz narratorem serialu był młody chłopiec w wieku szkoły podstawowej, miał starszego brata, który mu czasem dokczuła ojciec...

więcej

Tak ostatnio zastanawiałem się . Dlaczego ja nie lubię seriali obyczajowych ? Przecież nie jest tak że gustuje tylko w akcji ( flaki,krew itp ) musi być jakiś inny powód . I doszedłem do wniosku że chodzi o formułę tych serial dzisiaj . Twórcy dziś uważają że w serialu nawet obyczajowym "musi się coś dziać ",bo będzie...

więcej

Witam, czy zna ktoś tytuły Anime z nawiązaniem do Mitologii Japońskiej? Duchy, smoki, demony, animizacja itp. Nasuwa mi się tu od razu Samuraj Jack, to była bajka z wyjątkowym klimatem :D

Potrzebuje pomocy w odnalezieniu anime z dzieciństwa, ciekawi mnie zarys fabuły.
Wiem tylko tyle:
- leciało w Polskiej telewizji
- główną bohaterką była kobieta
- ludzkość upadał albo toczyła wojnę z jakoś obcą rasą???
- obca rasa??? wyglądała jak duchy/zjawy
- człowiekiem po kontakcie z zjawą umierał
- ludzkie...

więcej