Poszukuję trzech tytułów filmów. Dwa pierwsze obejrzane przeze mnie niegdyś na antenie TVP Kultura. Oba gatunkowo są dramatami psychologicznymi.
- Pierwszy z nich prawdopodobnie produkcji duńskiej (ew. skandynawskiej). Przedstawiał historię rodziny mieszkającej w małym miasteczku lub wiosce. Ojciec w chwilach depresji...
Siódmy sezon już za kilka godzin. Kogo obstawiacie do odstrzału, tym razem tak na 100%? Kto pójdzie na randkę z Lucille?
Widziałam tą kreskówkę około 5-6 lat temu na jednym z zagranicznych kanałów dla dzieci. Był o chłopaku, który był niewidzialny, ale zakładał maskę, rękawiczki itp. dzięki czemu wyglądał jak inni. Przyjaźnił się z jakąś małą dziewczynką - ona pierwsza go zauważyła jeszcze jak był niewidzialny i jedyna o tym wiedziała.
Szukam nazwy pewnego serialu .Pamiętam że co odcinek dana osoba po smierci trafia przed oblicze Boga i dostają szansę powrotu do życia pod warunkiem że uda się im uzyskać wybaczenie od najgorszego wroga czy jakoś tak i mają na to tylko 3 dni
Tyle lat co siedzę na filmwebie, nie przytrafiło mi się, by nie było jakiegoś filmu czy serialu...na dodatek takiego, który miał właśnie premierę.
Kto tu dodaje nowości?
Chodzi o http://www.imdb.com/title/tt5651844/
To moja ulubiona postać z serii Stitcha, więc się pytam.
Obejrzałem po polsku cały 1 sezon.
Bo dziwię się, że ten Chomiczek znów działał sam z Gantu, nie liczę Grahama... :)
Jakieś sugestie, co się stało z Leroyem?
Może radna rozkazała go jakoś zniszczyć?
Witam
Szukam amerykanskiego serialu kryminalnego lata 90. Wiem że grał w nim grubszy aktor azjata. Zawsze w garniturze. Troche niezdarny.
Prosze o pomoc :)
Cześć,
Czy spotkał się ktoś z was z tym odcinkiem z polskimi napisami do ściągniecia w internecie lub obejrzenia na jakiejś stronie :) ? Trzy pozostałe znalazłem, tylko tego nigdzie nie ma :(. Dzieki za pomoc
Cześć!
Szukam serialu o kobiecie, która miała zlecenie na (chyba) śledzenie jakiegoś mężczyzny. Kobieta się w nim zakochuje i zaczynają razem żyć. Ślub, domek i te sprawy. Po paru latach, facet nagle znika. W domu nie zostaje nic. Jakiś magazyn, który razem prowadzili również zostaje pusty. Facet nie zostawia żadnych...