dlaczego nie można ocenić nowego serialu Woody'ego Allena Crisis in six scenes? wczoraj była premiera, na imdb już są oceny a FW jak zwykle 100 lat za murzynami
Czesc wszystkim!
Dźwięczna będę za wszelkie podpowiedzi odnosnie seriali o lekarzach. Co polecacie?
Ja ze swojej strony jestem maniaczką:
- Ostry dyżur (ER)
- Chirurdzy (Grey's Anatomy)
- Szpital: Królestwo (Kingdom Hospital)
- Bez skazy (Nip/Tuck)
Możecie zaproponowac jeszcze cos innego, równie ciekawego?
Witajcie!
Czy ktoś z was kojarzy może jakiś serial (zarówno polski, jak i zagraniczny), gdzie główna postać lub postaci drugoplanowe uprawiają jakiś sport lub ćwiczą w wolnym czasie? Zaznaczę, że główny wątek serialu nie ma być związany ze sportem. Dla przykładu: House of Cards (Domek z kart) jest serialem...
Cześć.
Takich tematów już są setki, ale nie mogę nadal znaleźć czegoś satysfakcjonującego.
Większość wysoko ocenianych seriali już obejrzałem. Aktualnie kończę Narcos i czekam na kolejny odcinek Quarry. To co mi się w nich podoba, to świetne ujęcia, serial nie trąca sztucznością, nie boi się przemocy i nagości. Co...
Dzień dobry, ja pierwszy raz na forum i mam taki problem: poszukuje filmu o którym bardzo mało wiem, wiem że leciał w telewizji, że jest to film pełnometrażowy, prawdopodobnie włoski (prawdopodobnie) i leciał w tv jakoś w godzinach południowych ok. 3-4 lat temu. Akcja filmu toczy się jakoś przed 1 wojną światową...
Nie wiem czy dobry dział, ale chyba pasuje (telewizja).
Od dawna próbuję namierzyć w internecie stary improwizowany skecz, który był częścią jakiegoś festiwalu kabaretowego, leciało to kiedyś w tv, na żywo, duża scena na świeżym powietrzu, strzelam, że było to przed 2010 rokiem, być może sporo przed. Pamiętam, że...
Siemanko, szukam serialu, ale takie, który mnie wciągnie niesamowicie. Spośród tych, które oglądałem najbardziej wciągnęły mnie Skazany na Śmierć, Lost, The 100, TWD i 1. sezon Mr. Robot jestem w trakcie oglądania drugiego. :) Co mi polecacie?
Czy jest jeszcze możliwość obejrzenia gdzieś "Srebrnego krzesła"? Wydaje się, że obraz przepadł zupełnie. Warto się nad tym zastanowić, w końcu doń będzie porównywana najnowsza wersja historii, której premiera zbliża się.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam,
Szukam Bajki z lat (chyba) 90-tych. Produkcja japońska lub amerykańska emitowana w odcinkach. Siostra wypożyczała mi ją na kasecie z wypożyczalni, ale była też na RTL.
Bajka opowiada o przygodach dziewczynki, której mama zmarła. Wychowuje ją tata. Blondynka z koczkami/kucykami(?). Dziewczynka opiekuje się...