Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To był krótki serial w RTL7 (około 1997 roku) o zespole rockowym. Gitarzysta miał brodę i ciągle nosił wełnianą czapkę, była też w zespole basistka, a wokalista wyglądał jak amant filmowy. Oni chcieli grać w garażu, a lider chciał być gwiazdą i dochodziło do konfliktów. W ostatnim odcinku podpisywali kontrakt z dużą...

więcej

http://www.grunge.com/12526/enough-superhero-tv-already/?utm_source=grunge.com&u tm_medium=internal&utm_campaign=sidebar_recric_widget&zergnet=1

Stsry odcinek "na dobre i na zle".
Facet w garniaku i ciemnych wlosach przyjezdza do szpitala do dziewczyny blondynki, ktora rodzi... pierwsze odcinki... jeszcze stara ekipa... blagam :( mam nawet zdjecie... ale jak tu je dodac.. pilne! Blagam pomozcie...

Witam, poszukuje seriali, które były grane w niedzielne południe jeden po drugim na polsacie gdzieś w podanym w tytule zakresie czasu. Były to seriale zagraniczne, nie jestem pewny czy z usa. W obu występował ten sam aktor (chyba Bruce Campbell ale nie jestem pewny). Pierwszy dział się bodajże w XVIII w i aktor grał...

więcej

Byla to telenowela chyba argentynska albo meksykanska. Ojciec, ktory ma duzo synow ponowie sie zeni z kobieta ktora ma duzo corek. Jedna corka zakochuj sie w przyrodnim bracie. I jest to taka ukryta milosc. I chyba kumpel tego brata tez sie w tej siostrze podkochuje. Na koncu ten ojcie sie o tym dowiaduje czy cos...

Witam, jak w temacie, szukam serialu, który kiedyś leciał w telewizji (nie pamiętam który to kanał ale możliwe ze tvp1, tvp2).
Serial o dziewczynie, która pracowała nie wiem czy za kare u jakiejś rodziny, był wątek romansu z ich synem, ale głównym wątkiem był koń wyścigowy.
Z tego co pamiętam dziewczynie udało się...

więcej

dlaczego nie można ocenić nowego serialu Woody'ego Allena Crisis in six scenes? wczoraj była premiera, na imdb już są oceny a FW jak zwykle 100 lat za murzynami

Czesc wszystkim!

Dźwięczna będę za wszelkie podpowiedzi odnosnie seriali o lekarzach. Co polecacie?

Ja ze swojej strony jestem maniaczką:
- Ostry dyżur (ER)
- Chirurdzy (Grey's Anatomy)
- Szpital: Królestwo (Kingdom Hospital)
- Bez skazy (Nip/Tuck)

Możecie zaproponowac jeszcze cos innego, równie ciekawego?

więcej

Witajcie!
Czy ktoś z was kojarzy może jakiś serial (zarówno polski, jak i zagraniczny), gdzie główna postać lub postaci drugoplanowe uprawiają jakiś sport lub ćwiczą w wolnym czasie? Zaznaczę, że główny wątek serialu nie ma być związany ze sportem. Dla przykładu: House of Cards (Domek z kart) jest serialem...

Cześć.
Takich tematów już są setki, ale nie mogę nadal znaleźć czegoś satysfakcjonującego.
Większość wysoko ocenianych seriali już obejrzałem. Aktualnie kończę Narcos i czekam na kolejny odcinek Quarry. To co mi się w nich podoba, to świetne ujęcia, serial nie trąca sztucznością, nie boi się przemocy i nagości. Co...

więcej