Witam,
temat jakich wiele tylko pojawia się ALE ja dużej ilości seriali nie mogę przełknąć, może
najpierw napisze co oglądałem:
Dexter- pierwsze 3 sezon super
Breaking Bad-calosc super
Californication- 3 sezony ? moze 2
House-lubie tego typu rzeczy (nie polecajcie mi kosci)
Prison Break
Lost-obejrzalem calosc...
Witam. Szukam dość znanej piosenki z reklamy jakiegoś napoju (lipton, tymbark). Słowa o ile dobrze kojarzę to Give me now lub live me now - nie mam pewności. Szło to tak: Give me now, give me now aa lalalala, give me now, give me now o lalalala i tak dalej. Kojarzę jakieś tropiki w tej reklamie. Proszę o pomoc.
Jak w temacie, jakie możecie polecić seriale gdzie jest w miarę dużo broni, strzelania itd. Tylko oczywiście bez żadnych zombie czy innych potworów. Byłoby miło gdyby nie był to też typowo policyjny serial.
Oba leciały w TVP 3 na przełomie lat 90-tych i dwutysięcznych. Jeden był utrzymany w klimacie cyberpunkowym i opowiadał o grupie ludzi (była tam taka mała dziewczynka) uciekających przed organizacją Łowcy Głów. Drugi był o grupie zwierząt, która walczących z bogaczem który wybudował sobie zamek w ich krainie i...
To był krótki serial w RTL7 (około 1997 roku) o zespole rockowym. Gitarzysta miał brodę i ciągle nosił wełnianą czapkę, była też w zespole basistka, a wokalista wyglądał jak amant filmowy. Oni chcieli grać w garażu, a lider chciał być gwiazdą i dochodziło do konfliktów. W ostatnim odcinku podpisywali kontrakt z dużą...
więcejhttp://www.grunge.com/12526/enough-superhero-tv-already/?utm_source=grunge.com&u tm_medium=internal&utm_campaign=sidebar_recric_widget&zergnet=1
Stsry odcinek "na dobre i na zle".
Facet w garniaku i ciemnych wlosach przyjezdza do szpitala do dziewczyny blondynki, ktora rodzi... pierwsze odcinki... jeszcze stara ekipa... blagam :( mam nawet zdjecie... ale jak tu je dodac.. pilne! Blagam pomozcie...
Witam, poszukuje seriali, które były grane w niedzielne południe jeden po drugim na polsacie gdzieś w podanym w tytule zakresie czasu. Były to seriale zagraniczne, nie jestem pewny czy z usa. W obu występował ten sam aktor (chyba Bruce Campbell ale nie jestem pewny). Pierwszy dział się bodajże w XVIII w i aktor grał...
więcejByla to telenowela chyba argentynska albo meksykanska. Ojciec, ktory ma duzo synow ponowie sie zeni z kobieta ktora ma duzo corek. Jedna corka zakochuj sie w przyrodnim bracie. I jest to taka ukryta milosc. I chyba kumpel tego brata tez sie w tej siostrze podkochuje. Na koncu ten ojcie sie o tym dowiaduje czy cos...
Witam, jak w temacie, szukam serialu, który kiedyś leciał w telewizji (nie pamiętam który to kanał ale możliwe ze tvp1, tvp2).
Serial o dziewczynie, która pracowała nie wiem czy za kare u jakiejś rodziny, był wątek romansu z ich synem, ale głównym wątkiem był koń wyścigowy.
Z tego co pamiętam dziewczynie udało się...