Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu, który był emitowany w TV w latach 90-tych. Otóż głównym bohaterem był traper, który nosił czapkę z szopa pracza. Tyle pamiętam :P Proszę o pomoc, jeśli ktoś coś...

Macie jakiś ulubiony reality show? Najlepszy według mnie to Dom nie do poznania. Pozdrawiam;-)

Witam wie ktoś może gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki Power Rangers: Time Force? ;)

Poszukuje serialu podobnego do "Scream" jest moim ulubionym numer 1 i wszystkim którzy jeszcze nie oglądali to zachęcam i polecam bardzo. Od kilku dni poszukuje czegoś typu właśnie scream. Z prześladowca, morderstwami, grupa znajomych. Najlepiej z roku 2010-2016.

Odcinki będą emitowane od poniedziałku do piątku o 17:00 a powtórki o 14:30 następnego dnia.
http://www.filmweb.pl/serial/Bajer+z+Bel-Air-1990-93748

czyli jeden odcinek po drugim, bez przerwy, bo tak wciągał serial

Witam,
temat jakich wiele tylko pojawia się ALE ja dużej ilości seriali nie mogę przełknąć, może
najpierw napisze co oglądałem:
Dexter- pierwsze 3 sezon super
Breaking Bad-calosc super
Californication- 3 sezony ? moze 2
House-lubie tego typu rzeczy (nie polecajcie mi kosci)
Prison Break
Lost-obejrzalem calosc...

więcej

Witam. Szukam dość znanej piosenki z reklamy jakiegoś napoju (lipton, tymbark). Słowa o ile dobrze kojarzę to Give me now lub live me now - nie mam pewności. Szło to tak: Give me now, give me now aa lalalala, give me now, give me now o lalalala i tak dalej. Kojarzę jakieś tropiki w tej reklamie. Proszę o pomoc.

Jak w temacie, jakie możecie polecić seriale gdzie jest w miarę dużo broni, strzelania itd. Tylko oczywiście bez żadnych zombie czy innych potworów. Byłoby miło gdyby nie był to też typowo policyjny serial.

Oba leciały w TVP 3 na przełomie lat 90-tych i dwutysięcznych. Jeden był utrzymany w klimacie cyberpunkowym i opowiadał o grupie ludzi (była tam taka mała dziewczynka) uciekających przed organizacją Łowcy Głów. Drugi był o grupie zwierząt, która walczących z bogaczem który wybudował sobie zamek w ich krainie i...