Szukam serialu, który był emitowany w TV w latach 90-tych. Otóż głównym bohaterem był traper, który nosił czapkę z szopa pracza. Tyle pamiętam :P Proszę o pomoc, jeśli ktoś coś...
Poszukuje serialu podobnego do "Scream" jest moim ulubionym numer 1 i wszystkim którzy jeszcze nie oglądali to zachęcam i polecam bardzo. Od kilku dni poszukuje czegoś typu właśnie scream. Z prześladowca, morderstwami, grupa znajomych. Najlepiej z roku 2010-2016.
Odcinki będą emitowane od poniedziałku do piątku o 17:00 a powtórki o 14:30 następnego dnia.
http://www.filmweb.pl/serial/Bajer+z+Bel-Air-1990-93748
Witam,
temat jakich wiele tylko pojawia się ALE ja dużej ilości seriali nie mogę przełknąć, może
najpierw napisze co oglądałem:
Dexter- pierwsze 3 sezon super
Breaking Bad-calosc super
Californication- 3 sezony ? moze 2
House-lubie tego typu rzeczy (nie polecajcie mi kosci)
Prison Break
Lost-obejrzalem calosc...
Witam. Szukam dość znanej piosenki z reklamy jakiegoś napoju (lipton, tymbark). Słowa o ile dobrze kojarzę to Give me now lub live me now - nie mam pewności. Szło to tak: Give me now, give me now aa lalalala, give me now, give me now o lalalala i tak dalej. Kojarzę jakieś tropiki w tej reklamie. Proszę o pomoc.
Jak w temacie, jakie możecie polecić seriale gdzie jest w miarę dużo broni, strzelania itd. Tylko oczywiście bez żadnych zombie czy innych potworów. Byłoby miło gdyby nie był to też typowo policyjny serial.
Oba leciały w TVP 3 na przełomie lat 90-tych i dwutysięcznych. Jeden był utrzymany w klimacie cyberpunkowym i opowiadał o grupie ludzi (była tam taka mała dziewczynka) uciekających przed organizacją Łowcy Głów. Drugi był o grupie zwierząt, która walczących z bogaczem który wybudował sobie zamek w ich krainie i...