Poszukuję serialu animowanego który prawdopodobnie był puszczany w latach 90-tych na tvp 1 jako wieczorynka ( kiedyś przejrzałam całą listę wieczorynek ale niestety nic nie skojarzyłam ;/ ). Pamiętam tylko tyle że był o jakichś zwierzętach żyjących w lesie. Zwierzęta te mieszkały na jakimś drzewie ( w drzewie ) i gdy...
więcej
Bardzo proszę o polecenie/podpowiedzenie tytułów seriali prawniczych,które można zobaczyć w tv ( i nie tylko). Najchętniej z dubbingiem lub napisami PL.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc:):)
Chodzi o serial emitowany przez TVP chyba w latach 90-tych, w bloku programów, który nazywał się Telewizja Edukacyjna. Bohaterowie mówili tylko po angielsku, nie było lektora ani napisów, bo z założenia chodziło chyba o naukę angielskiego. Niestety fabuły nie pamiętam, ale wydaje mi się że był to chyba serial...
Szukam serialu, który był emitowany w TV w latach 90-tych. Otóż głównym bohaterem był traper, który nosił czapkę z szopa pracza. Tyle pamiętam :P Proszę o pomoc, jeśli ktoś coś...
Poszukuje serialu podobnego do "Scream" jest moim ulubionym numer 1 i wszystkim którzy jeszcze nie oglądali to zachęcam i polecam bardzo. Od kilku dni poszukuje czegoś typu właśnie scream. Z prześladowca, morderstwami, grupa znajomych. Najlepiej z roku 2010-2016.
Odcinki będą emitowane od poniedziałku do piątku o 17:00 a powtórki o 14:30 następnego dnia.
http://www.filmweb.pl/serial/Bajer+z+Bel-Air-1990-93748