Czemu telewizja PULS podaje, że film będzie nadany "bez przerwy reklamowej", a i tak dają po 2-3 przerwy na dany film ?
Witam
Jako że mam ochotę odpocząć nieco od kryminałów tj zabójstw,krwi i flaków . :D Poszukuje "lekkich " seriali .
Co to znaczy ? To znaczy seriali bez przerysowanych problemów jakichś zdrad,nieślubnych dzieci itp itd . Bo od tego mnie mdli i wole już kryminał z flakami . :D
Podam parę przykładów to może...
Cześć, oczywiście nie trudno zgadnąć, że poszukuję bajki ;). Niestety nie pamiętam zbyt wiele szczegółów. Bajka leciała kiedyś na Polsacie, gdzieś 5, 6 lat temu. Bohaterami były gadające zwierzęta, a głównym był pies (jego przyjaciółmi był gruby kot i ptak, chyba razy mieszkali). Pies marzył chyba o podróżach lub...
Hej!
Około 12 lat temu oglądałam serial - bajkę. Bohaterami były dziwaczne, chyba włochate stworki, żyły w podziemiach. Żywiły się jakimiś szklanymi lub plastikowymi rurkami, które były budulcem miast jakichś innych małych stworków. Wydaje mi się, że akcja działa się czasami na śmietniku(?). Takie wspomnienie z...
Ktoś może polecić coś obok:
http://www.filmweb.pl/serial/Will+i+Grace-1998-91538
http://www.filmweb.pl/Przyjaciele
Hej! Ostatnio gdzieś w domu na kartce znalazłam zapisany przez siebie cytat z jakiegoś filmu bądź serialu, lecz nie pamiętam z jakiego.
"Ona jest w rozsypce, ty jesteś w rozsypce. Kiedy dwoje takich ludzi się spotyka to ciekawe zjawisko, ale później oni cierpią. Potrzebujesz dziewczyny takiej jak mama. Kogoś kto ci...
Cześć! Poszukuję serialu, w którym: akcja działa się pod wodą, bohaterami były zwierzęta wodne w tym główny bohater był jaskrawo niebieską rybką. Serial nadawany był kiedyś na Minimini oraz był rysunkowy.
Pamiętam tylko dwa odcinki :
Jeden gdzie ta rybka miała pójść do dentysty i bała się (trochę dziwne, no ale to...
Za dzieciaka miałem kasetę VHS z trzema bajkami (czyli to był serial).
Poszukuję jego tytułu.
Na kasecie jest tylko napis "Moje ulubione bajki", co prawdopodobnie było luźną interpretacją tytułu zagranicznego (angielskiego? niemieckiego?).
Niestety mój odtwarzacz VHS nie za dobrze działa, więc nie mogę sam sprawdzić...