Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Serial o tym że facet jest nieśmiertelny(chyba) w każdym razie ma dużo lat i razem z policjantką rozwiązują tajemnice. Było coś chyba o jeźdźcu bez głowy (czy coś w tym stylu)

Coś jak Banshee dużo mordobicia, scen erotycznych itd? Czekam na propozycje

Zna ktoś jakiś fajny serial, w którym jedna osoba / grupa ludzi odkrywa tajemnice związane z przeszłością starego domu / miasta? Może to podchodzić pod horror albo kryminał, ale wolałabym nie mieszać do tego fantasy. Ktoś coś?

Witam. Jak w temacie, poszukuje jakiegoś dobrego serialu. Nie chodzi mi o komedie tylko o jakiś horror/thriller.

Coś w stylu;
Stranger Things
Miasteczko Twin Peaks
Bates Motel
Pozostawieni

Będę wdzięczny za każdą propozycje :)

Czekacie na nowy sezon? Jutro w tv puls 2 ma być pierwszy odcinek 11 sezonu, jestem ciekawa co się będzie działo :)

Czemu telewizja PULS podaje, że film będzie nadany "bez przerwy reklamowej", a i tak dają po 2-3 przerwy na dany film ?

Witam
Jako że mam ochotę odpocząć nieco od kryminałów tj zabójstw,krwi i flaków . :D Poszukuje "lekkich " seriali .

Co to znaczy ? To znaczy seriali bez przerysowanych problemów jakichś zdrad,nieślubnych dzieci itp itd . Bo od tego mnie mdli i wole już kryminał z flakami . :D

Podam parę przykładów to może...

Cześć, oczywiście nie trudno zgadnąć, że poszukuję bajki ;). Niestety nie pamiętam zbyt wiele szczegółów. Bajka leciała kiedyś na Polsacie, gdzieś 5, 6 lat temu. Bohaterami były gadające zwierzęta, a głównym był pies (jego przyjaciółmi był gruby kot i ptak, chyba razy mieszkali). Pies marzył chyba o podróżach lub...

Hej!
Około 12 lat temu oglądałam serial - bajkę. Bohaterami były dziwaczne, chyba włochate stworki, żyły w podziemiach. Żywiły się jakimiś szklanymi lub plastikowymi rurkami, które były budulcem miast jakichś innych małych stworków. Wydaje mi się, że akcja działa się czasami na śmietniku(?). Takie wspomnienie z...

Witam, w jakich odcinkach serialu Arrow występował Flash ? :D