Poszukuje tytulu prwnego serialu ktory ogladalam dawno temu na poczatku lat 90tych. Nie pamietam dokladnie o czym byl, a mam tylko przeblyski jakichs scen. Bylo bodajze rodzenstwo - brat i siostra. Mieli oni jakies nadprzyrodzone zdolnosci ale chyba je ukrywali przed innymi. Pamietam tylko scene jak jakis czlowiek...
cześć,proszę o jakieś mega dobre seriale bądź mini seriale narazie obejrzałem te:
-The following (7/10)
-True Detective (10/10)
-Stranger Things (10/10)
-22.11.63 (9/10)
Może być jakiś motyw lat 70-80 :P
Jakie są Wasze typy? Mówiąc miniserial mam na myśli nie tyle samą niewielką ilość odcinków ale jedną opowieść którą serial opisuje, nie ma więc dla mnie znaczenia czy serial ma 3 czy 15 odcinków.
Szukam strony z kreskowkami online na ktorej mozna sobie stworzyc wlasna playliste, badz dodawac bajki do ulubionych tak zeby mozna bylo sobie wlaczyc ciagle odtwarzanie tych bajek. Tak zeby sobie mozna bylo wlaczyc zeby lecialy po kolej bez konecznosci wlaczania samemu kolejnych odcinkow.
Szukam serialu, który oglądałam w latach 90 w TV. Serial przedstawiał jakieś straszne, wręcz wiejące grozą historie. Przedstawiony był w bardzo mrocznej XVIII - XIX wiecznej scenerii jakichś zamczysk i ich upiornych mieszkańców. Utkwił mi w głowie jeden odcinek, w którym ktoś przechodził z komnaty do komnaty, a każda...
więcej
Witam wszystkich!
Zapraszam do sprawdzenia krótkiego materiału wideo, który zmontowałem ostatnio z okazji urodzin Davida Duchovnego. Bez spoilerów, krótki film pokazujący historię Hanka. Może kogoś zachęci ten materiał do obejrzenia kolejnego świetnego serialu od...