Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

proszę, polećcie mi coś, co sami oglądacie.
- serial i niekoniecznie musi mieć pierdyliard sezonów
-coś w miarę lekko podanego, w stylu Mike i Molly, Sugar Rush, A to Z, Doręczyciel, Miodowe lata
- nie musi to być popularne i szeroko rozmuchane w mediach
- żadnych kryminalnych (tych obejrzałam mnóstwo)
- hity w...

więcej

Oglądałem kiedyś serial, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Serial był amerykański, leciał chyba pod koniec lat 90. Dział się w małym miasteczku, w którym działy się dziwne rzeczy. Miało to związek z zieloną energią, która napędzała różne urządzenia, na przykład maszyny do szycia. Najlepiej pamiętam moment, gdy...

więcej

Witam
czy może ktoś wie jaki tytuł ma dzwonek telefony Marcina Kaszuby??

Jak w temacie, spodobały mi się i obejrzałem/oglądam:
- TWD
- GoT
- Zoo
- Wentworth
- Between
- Outcast
- Orange is the new black
- Jerycho
- Breaking Bad
- Arrow
- Prison Break

Jakich motywów szukam:
- post apokalipsa
- apokalipsa
- więzienie
- Akcja / fantasy

Podajcie cos dobrego. Widziałem jeden sezon Rodziny Soprano i niezbyt mi sie spodobało więc ten tytuł omincie

Poszukuje tytulu prwnego serialu ktory ogladalam dawno temu na poczatku lat 90tych. Nie pamietam dokladnie o czym byl, a mam tylko przeblyski jakichs scen. Bylo bodajze rodzenstwo - brat i siostra. Mieli oni jakies nadprzyrodzone zdolnosci ale chyba je ukrywali przed innymi. Pamietam tylko scene jak jakis czlowiek...

cześć,proszę o jakieś mega dobre seriale bądź mini seriale narazie obejrzałem te:
-The following (7/10)
-True Detective (10/10)
-Stranger Things (10/10)
-22.11.63 (9/10)

Może być jakiś motyw lat 70-80 :P

Jakie są Wasze typy? Mówiąc miniserial mam na myśli nie tyle samą niewielką ilość odcinków ale jedną opowieść którą serial opisuje, nie ma więc dla mnie znaczenia czy serial ma 3 czy 15 odcinków.

Szukam strony z kreskowkami online na ktorej mozna sobie stworzyc wlasna playliste, badz dodawac bajki do ulubionych tak zeby mozna bylo sobie wlaczyc ciagle odtwarzanie tych bajek. Tak zeby sobie mozna bylo wlaczyc zeby lecialy po kolej bez konecznosci wlaczania samemu kolejnych odcinkow.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem