Ktoś może polecić coś obok:
http://www.filmweb.pl/serial/Will+i+Grace-1998-91538
http://www.filmweb.pl/Przyjaciele
Hej! Ostatnio gdzieś w domu na kartce znalazłam zapisany przez siebie cytat z jakiegoś filmu bądź serialu, lecz nie pamiętam z jakiego.
"Ona jest w rozsypce, ty jesteś w rozsypce. Kiedy dwoje takich ludzi się spotyka to ciekawe zjawisko, ale później oni cierpią. Potrzebujesz dziewczyny takiej jak mama. Kogoś kto ci...
Cześć! Poszukuję serialu, w którym: akcja działa się pod wodą, bohaterami były zwierzęta wodne w tym główny bohater był jaskrawo niebieską rybką. Serial nadawany był kiedyś na Minimini oraz był rysunkowy.
Pamiętam tylko dwa odcinki :
Jeden gdzie ta rybka miała pójść do dentysty i bała się (trochę dziwne, no ale to...
Za dzieciaka miałem kasetę VHS z trzema bajkami (czyli to był serial).
Poszukuję jego tytułu.
Na kasecie jest tylko napis "Moje ulubione bajki", co prawdopodobnie było luźną interpretacją tytułu zagranicznego (angielskiego? niemieckiego?).
Niestety mój odtwarzacz VHS nie za dobrze działa, więc nie mogę sam sprawdzić...
Znacie może tytuł serialu komediowego o call center w Indiach, którego managerem zostaje młody Amerykanin?
proszę, polećcie mi coś, co sami oglądacie.
- serial i niekoniecznie musi mieć pierdyliard sezonów
-coś w miarę lekko podanego, w stylu Mike i Molly, Sugar Rush, A to Z, Doręczyciel, Miodowe lata
- nie musi to być popularne i szeroko rozmuchane w mediach
- żadnych kryminalnych (tych obejrzałam mnóstwo)
- hity w...
Oglądałem kiedyś serial, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Serial był amerykański, leciał chyba pod koniec lat 90. Dział się w małym miasteczku, w którym działy się dziwne rzeczy. Miało to związek z zieloną energią, która napędzała różne urządzenia, na przykład maszyny do szycia. Najlepiej pamiętam moment, gdy...
więcej
Jak w temacie, spodobały mi się i obejrzałem/oglądam:
- TWD
- GoT
- Zoo
- Wentworth
- Between
- Outcast
- Orange is the new black
- Jerycho
- Breaking Bad
- Arrow