proszę, polećcie mi coś, co sami oglądacie.
- serial i niekoniecznie musi mieć pierdyliard sezonów
-coś w miarę lekko podanego, w stylu Mike i Molly, Sugar Rush, A to Z, Doręczyciel, Miodowe lata
- nie musi to być popularne i szeroko rozmuchane w mediach
- żadnych kryminalnych (tych obejrzałam mnóstwo)
- hity w...
Oglądałem kiedyś serial, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Serial był amerykański, leciał chyba pod koniec lat 90. Dział się w małym miasteczku, w którym działy się dziwne rzeczy. Miało to związek z zieloną energią, która napędzała różne urządzenia, na przykład maszyny do szycia. Najlepiej pamiętam moment, gdy...
więcej
Jak w temacie, spodobały mi się i obejrzałem/oglądam:
- TWD
- GoT
- Zoo
- Wentworth
- Between
- Outcast
- Orange is the new black
- Jerycho
- Breaking Bad
- Arrow
- Prison Break
Jakich motywów szukam:
- post apokalipsa
- apokalipsa
- więzienie
- Akcja / fantasy
Podajcie cos dobrego. Widziałem jeden sezon Rodziny Soprano i niezbyt mi sie spodobało więc ten tytuł omincie
Poszukuje tytulu prwnego serialu ktory ogladalam dawno temu na poczatku lat 90tych. Nie pamietam dokladnie o czym byl, a mam tylko przeblyski jakichs scen. Bylo bodajze rodzenstwo - brat i siostra. Mieli oni jakies nadprzyrodzone zdolnosci ale chyba je ukrywali przed innymi. Pamietam tylko scene jak jakis czlowiek...
cześć,proszę o jakieś mega dobre seriale bądź mini seriale narazie obejrzałem te:
-The following (7/10)
-True Detective (10/10)
-Stranger Things (10/10)
-22.11.63 (9/10)
Może być jakiś motyw lat 70-80 :P
Jakie są Wasze typy? Mówiąc miniserial mam na myśli nie tyle samą niewielką ilość odcinków ale jedną opowieść którą serial opisuje, nie ma więc dla mnie znaczenia czy serial ma 3 czy 15 odcinków.